Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Próbálkozzak kibékülni, vagy...

Próbálkozzak kibékülni, vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Anyám nem fogadja el, hogy meleg vagyok, pedig már több éve tudja, bőven lett volna ideje "feldolgozni", de nem is akarta szerintem, én lassan tervezek elköltözni egyik barátomhoz, mert állandóan bunkó, direkt bánt szavakkal, és nem igazán tudok emiatt normálisan koncentrálni a sulira se, eléggé szar a mentális állapotom emiatt. Mióta újra próbáltam vele erről beszélni, csak rosszabb a helyzet, meg azt mondta, elküldene innen, ha fiúval lennék. A coming out előtt nem volt ez. Nem nagyon érdekelne, ha nem fogad el, csak ne mutatná ennyire ki, hogy mit gondol a helyzetemről...

Tavasszal költöznék kb, szerintetek érdemes megpróbálnom megjavítani a kapcsolatot vele, vagy hagyjam magára? Nincs nagyon senkije rajtam kívül, és ezért picit szarul érzem magam, hogy valszeg el fogok költözni, szóval nem tudom... valaki járt már így?

18/F

tegnap 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Ha szeretnél, adhatsz neki még egy esélyt kulturáltan megbeszélni a dolgokat. De ha ő nem nyitott erre, akkor hiába próbálkozol.
tegnap 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd most. Nagymamám nekem azt tanította, hogy aki haragszik, az béküljön.
tegnap 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd megbékül. Adj neki időt. Neki se könnyű.
tegnap 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Remélem az én fiam nem lesz meleg, nekem is időbe telne feldolgozni, elfogadni…

A beszólogatást meg fogja unni, ha majd komolyan vesz és érzi a feltétel nélküli szeretet és tiszteletet felőled. Valszeg akkor már csak bánja hogy gonosz volt veled…

Nem tudom te mennyire mész bele a vitákba… szerintem te annyit tudsz csak csinálni hogy emelt főként szerepelsz a anya-fia kapcsolatban.

Nem tehetsz róla hogy homár vagy, de ő se tehet róla hogy homo gyereke lett… egyszer el fogja fogadni a helyzetet mert kénytelen lesz.

ma 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!