Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy felesleges próbálk...

Lehet, hogy felesleges próbálkozni?

Figyelt kérdés
Volt egy húzós időszakom, ez elég sokáig tartott, de a saját lábamon, segítség nélkül felálltam. Legalábbis úgy tűnt. Azóta, hónapok óta mennek a komoly hangulat ingadozásaim, és akármikor megpróbálnék boldog lenni, valami mindig visszaránt. Újra és újra elhiszem hogy jól vagyok, de aztán a legkisebb apróságtól is visszaesek a ,,depressziós" hangulatba. Az is eszembe jutott, hogy felesleges próbálkoznom, csak fogadjam el a fájdalmat és tanuljak meg vele élni. Talán fel kéne adnom
2022. márc. 12. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem kell feladni. ha nem megy egyedül, kérj segítséget pszichológustól, nem szégyen.
2022. márc. 12. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Túlságosan szélsőségesen vélekedsz és a kelleténél tragikusabban értékeled a történéseket. Figyelj jobban a realitásra és ne az érzelmeid rángassanak. Vagy a realitást unalmasnak találod ?
2022. márc. 12. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:
2. Nem feltétlen, sőt realistának tartom magam. Igen, én is észre vettem, hogy mindent felnagyítok, de ilyen vagyok, próbálok változtatni rajta, de nem megy. ahogy az érzelmeimet sem tudom irányítani
2022. márc. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!