Ha naptár szerint csütörtökön lesz ovum, de csak péntek este ér haza a párom akkor felesleges probálkozni?
Nem tudom eddig voltak tüneteim.. Bő folyás az van de nincs has szurka, vagy mell fájdalom semmi.. Hömérőzni sem szoktam általában meg érzem mikor van de most nincsenek tüneteim. 😕
Ciklusom 28-31 naposak
Mikor hogy
Nem dehogy is
Mi akkor vagyunk eggyütt amikor kivánjuk egymást. De eddig védekeztünk. Most viszont már szeretnénk babát csak annyi hogy az el mult pár honapban hetente jar haza és igy nem sokszor vagyunk eggyütt.
#4es nem naptárra szexelünk
Tudod ő azért dolgozik messzebb, hogy meg legyen mindenünk
Most vettünk házat most költözünk szoval eddig ezért védekeztünk.. Ha jönne a baba nyílván itthol dolgozna.
☺️
A naptár egészen megbízható, mi naptár szerint szexeltünk, elsőre 5 hónap alatt jött össze de csak azért mert iszonyú nagy volt a stressz az életünkben (valószínűleg a stressz miatt lett méhen kívüli is), a második alkalommal amikor próbálkozni kezdtünk (más 0 stresszel), elsőre összejött - ismét csak a naptár "tanácsára".
Ciki nem ciki én bizony szóltam az emberemnek, hogy nosza pattanjunk az ágyba, szexelni kell :D ha évekig tart ez biztos illúziórombolóvá válik egy idő után, de ilyen rövid ideig nekünk volt egy amolyan "fillingje" annak, hogy most akkor irány szexelni mert kell és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!