Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak csillagjegyűek tényleg...

A bak csillagjegyűek tényleg képtelenek a megbocsátásra? Ha egyszer eljátszottuk a bizalmunkat, teljesen feleslegesen próbálkozunk?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megmosolyogtató lehet a kérdés & a téma (de a mosoly ékszer:D)...

Az is oké, hogy nem ennyire fekete-fehérek a jellemek, & az egyéni környezetünk (+ aszcendens stb.) sokat formál a csillagjegyek megnyilvánulásain a legkülönfélébb minőségben..

De akinek volt/van tapasztalata bak jegyűekkel (esetleg ő maga az), mik a tapasztalatok?

Lehet eredményes egy bak bizalomvesztése utáni hosszas próbálkozás? Lehet valahogyan "kiengesztelni" egy bakot?

Illetve létezik-e olyan hosszú idő, ami alatt megenyhül a haragja?

Köszönöm!:)

nov. 9. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Én bak jegyű vagyok.

A válaszom, az én esetemben, eddigi tapasztalatok alapján, kizárt dolog! Persze függ a megbántás mértékétől is, s az eltelt időtől is, de ugyan arra a szintre, még soha senki sem ért vissza.

nov. 9. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok,

Most olvastam a kulcsszavakat, viszont haragot soha nem tartok, szimplán elengedem az illetőt.

nov. 9. 10:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a személyes vonatkozás megosztását!

Nekem is hasonló volt az eddigi tapasztalat egy bakkal.., pedig már annyi mindennel próbálkoztam a kiengeszteléshez (& rengeteg ötletem van még).

Viszont amikor már éppenhogy "feladtam", akkor jött némi sejtelmes reakció tőle.

Ami se igen, se nem.., csak annyi, hogy még gondolkodik..

Jelentsen ez bármit is a próbálkozások eredményességére nézve.:)

nov. 9. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Skorpió lesz az!

Aki bakot ismerek, az egy balfék.

nov. 9. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
A próbálkozás nálam kontraproduktiv teljesen. Legjobb ha eltűnik az életemből az illető egy jó időre és aztán folytatjuk.
nov. 9. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

A bizalomvesztés az azt jelenti, hogy elvesztetted a bizalmat. Bármelyik jegynél a normális pszichéjű emberek megbíznak a másikban - amíg a másik nem hazudik, nem veri át. Ha viszont ez megtörténik, örökre megmarad a gyanakvás. Maximum hónapok, évek múlva felülírja ezt egy másik megszokás - a trauma mértékétől is függően. És átviheti persze egy másik emberre, kapcsolatra. De az ajándékok, bocsánatkérések, látványos kardba dőlések biztos, hogy nem szerzik vissza a bizalmat, max. az egónak hízelegnek persze egyeseknél, akiknek ez fontos, hogy birtokolhassák a másik pszichéjét is.

És ez nem a Nap jegyének függvénye. Pl. kötődés a Holdhoz tartozik, hogy akkor is ragaszkodom-e a másikhoz akár a végletekig, ha az bánt vagy ha javíthatatlan a kapcsolat, próbálom-e manipulálni játszmákkal, belehalok-e, hogy nem birtokolhatom az akaratát... stb. ilyesminél valami Skorpió Hold vagy Plútó-Hold fényszögre tippelnék. Míg egy (látszólagos) érzelmi távolságtartás, mert nem tudja magát kifejezni vagy azt élte meg többször, hogy tessék, tudta ő, hogy nem neki való ez az egész kötődés dolog, úgysem értik meg, belül magányos marad, már lehet Bak Hold, Vízöntő Hold, vagy valami Szaturnusz Hold. A bármilyen típusú bántalmazások meg ugye a Marshoz, 8/12/1-es házhoz kötődnek rossz fényszögekkel (elkövető vagy áldozat), a hazugságok, elhallgatások is a 8/12 ház, illetve itt már a kommunikáció (3-as házas gubancok, vagy 12-es házas Merkúr) is gyanús lehet. Szóval önmagában az, hogy tudod a szülinapját, nem adja meg a kulcsot az egyénhez.

nov. 9. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Nincs bocsánat. Sőt, hogyha valaki nem ért az elutasításból, és próbálkozik, az a szimpla ignorancián kívül kivívja a haragot is, amiért zaklat, nem tudja tiszteletben tartani az akaratom. Még jobban elkapálja magát.
nov. 9. 13:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

#5, Legalább az esetedben eszerint nem feltétlen lehetetlen a dolog, csak idő (& néhány egyéb körülmény) kérdése.:)

Legutoljára éppen az eltávolodással próbálkoztam végső elkeseredettségemben, de akkor viszont olyan reakciót kaptam, mintha nem szeretné, ha feladnám a próbálkozást..

#6, Nagyon köszönöm a részletesebb betekintőt!

Igen,jóval összetettebb a történet, mint egyetlen jellemrajz fejtegetése a többi körülményt figyelmen kívül hagyva..(:

Mégis azért kérdezősködöm, mert a válaszok alapján talán lehetséges találni olyan instrukciókat, amiket kipróbálva változhat egy adott szituáció.:)

#7, Ettől tartok én is, hogy nincs további kompromisszum. :/ Pedig csak egy félreértésből adódott a "konfliktus".:(

nov. 9. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Akinek fontos vagy az úgyis ott lesz, nem szarakodik veled.

[link]

nov. 9. 15:47
 10/10 A kérdező kommentje:
#9, Köszönöm, nagyon elgondolkodtató a szöveg!:)
nov. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!