Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak csillagjegyűek tényleg...

A bak csillagjegyűek tényleg képtelenek a megbocsátásra? Ha egyszer eljátszottuk a bizalmunkat, teljesen feleslegesen próbálkozunk?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megmosolyogtató lehet a kérdés & a téma (de a mosoly ékszer:D)...

Az is oké, hogy nem ennyire fekete-fehérek a jellemek, & az egyéni környezetünk (+ aszcendens stb.) sokat formál a csillagjegyek megnyilvánulásain a legkülönfélébb minőségben..

De akinek volt/van tapasztalata bak jegyűekkel (esetleg ő maga az), mik a tapasztalatok?

Lehet eredményes egy bak bizalomvesztése utáni hosszas próbálkozás? Lehet valahogyan "kiengesztelni" egy bakot?

Illetve létezik-e olyan hosszú idő, ami alatt megenyhül a haragja?

Köszönöm!:)

nov. 9. 10:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
51%

Én is bak csillagjegyű vagyok,de én mindenkinek megtudok bocsátani(nyilván függ a helyzettől).Én személy szerint nem szeretek haragot tartani,de azért nem esik rosszul ha az illető eltávolodik egy kis időre.

Ui: elég késő válasz,de hátha segít

nov. 18. 16:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Aw, ezt jó "hallani"! 🙏

Köszönöm az egyéni megközelítés megosztását! Remélem, van még hozzád hasonló szemléletű bak!:)

tegnapelőtt 01:25
 13/13 anonim válasza:

Volt dolgom bak csillagjegyű pasival.

Az igaz hogy ahány ember annyiféle személyiség, de az rá is igaz hogy aki egyszer megbántotta azt egy életre megjegyzi. Idővel lehiggad, megbocsát, de már soha nem "helyezi vissza arra a polcra" azt aki megbántotta, ahol előtte volt az illető.

Az egója és a tartása mindenek felett.

Egyébként ha párkapcsolati értelemben volt sértődés nála, akkor is csak azért közeledik újra mert nincs jobb opciója, a "ló helyett a szamár is jó" neki. Vagyis az illető puncsolhat, futhat utána mert az fényezi az egóját, de egy életre megjegyzi ha valami sérelem érte.

Üzleti értelemben is csak azért bocsát meg ha abból ő még valamilyen hasznot tud húzni pénzügyi szempontból. Mert a bakoknak a pénz a mindenük.

Eleve föld jegy a bak, így a legföldhözragadtabb jegy szerintem. És ezért nagyon lassú. Minden évekig, évtizedekig tart náluk. A megbocsátás is.

tegnap 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!