Mi a véleményetek a Skorpió napjegyben született nőkről? Tényleg eszméletlen nehéz esetek, kiismerhetetlenek?
Van közeli ismerősöd, aki lány, és Skorpió a napjegye, esetleg aszcendense is?
(Most olyanok nem érdekelnek, akiknek a Holdjuk skori, vagy csak egyedül az aszcendensük, hanem kifejezetten az e jegyben születettekre gondolok)
Az én ismerősöm, aki ihlette a kérdésemet, szóról szóra olyan, amiket a skorpió nőkről írnak. Ritka nehéz természet, fájdalmasan őszinte, de teljesen kiismerhetetlen, napokra eltűnik, nem ad ki információt a magánéletéről, nagyon keveset oszt meg a legközelebbi hozzátartozóival is. Csapongó, szenvedélyes, a testiség áll az élete középpontjában a karrier mellett. Akaratos, nem ritkán vannak konfrontálódásai.
Skorpió nő vagyok, de anyukám, apukám, tesóm is az és nagyon hasonlítunk. Nem tudom, hogy a csillagjegy miatt, vagy mert mi utódok átvettük-e a személyiségjegyeket, de nem hiszem, hogy az áll mögötte teljes mértékben hiszen anyukám és apukám felnőtt korukban ismerték meg egymást és nagyon hasonlóak.
De nem hiszem el azt, hogy az összes skorpióra illik a jellemzés hiszen az Bak is karrier, munka centrikus horoszkóp szerint, vagy az Oroszlán is akaratos ugyanúgy.
Skorpió nő vagyok...
Kiismerhetetlenek?
Igen, és szeretem is megtartani magam annak. Nem, ne erőltesd, hogy megnyíljunk, mert az egyenes út ahhoz, hogy soha többet nem látsz.
Előbb a bizalom, utána LASSAN, ha biztos a terep, esetleg megnyílunk. Ha a bizalmunkat eljátszottad, akkor ugyanúgy nem látsz soha.
fájdalmasan őszinte?
Igen. Miért hazudjak mások szemébe? Attól hogy olyan világot élünk, nem fogom. Arra is felhívom a figyelmet ha más akar elhazdni valamit, vagy ferdíteni azt ami nyilvanvaló. Ezt elsőre tapintattal szoktam megfogalmazni, de ha a másik tovabb ragadja a nyilvanvalót akkor cenzúra nélkül fogalmazok.
Napokra eltűnik?
Miért nem lehet? Senkihez nem vagyok odaláncolva. Én se várom el senkitől, hogy 0-24ben velem foglalkozzon es ne tűnjön el hanem körülöttem forogjon. Szerintem ez igy lenne természetes ugyanúgy ahogy az őszinteséggel.
Nem ad ki információt a magánéletéről?
Nem. Pont. Miért kéne? Kinek mi köze hozzá? Semmi. Úgyhogy nem, nem adok ki.
Nagyon keveset oszt meg a legközelebbi hozzátartozóival is.
Mi számít kevésnek? Ha minden másodpercemet élőben közvetítenem pl anyámnak, neki pl még az is kevés. Nekem meg még az is sok, ha elmesélem mi volt a munkában.
Megjegyzem, amint kicist többet osztottam meg magamról, közeli csaladtag ide vagy oda, ugyanúgy rögtön arra használták hogy valahol belem tudjanak rúgni. Ezek után nem gondolom, hogy meglepőnek kéne lennie annak hogyha keveset osztok meg...
Csapongó, szenvedélyes?
Attól függ. Valamikor igen, valamikor nem.
A testiség áll az élete középpontjában?
Nem, mert én pl lesz@rom. Majd 30 évesen szűz vagyok és az se zavarna ha 60 évesen is az lennék, vagy ha úgy halok meg. Lesz@rom.
Karrier?
Nem, az sem áll az eletem középpontjában, es azt meg jobban lesz@rom mint a karriert. Engem ezek az egójátékok nem erdekelnek. A karrierizmust f@szméregetésnek tartom.
Akaratos?
Mi számít annak? Vannak olyan dolgok amik sokat jelentenek es azokért ki fogok állni és megküzdeni, de vannak olyanok is amik szintén fontosak, de lemondok róluk. Ezeket nem kürtölöm világgá, így nem tud róluk senki, és hajlamosak feltetelezni hogy akkor én amit akarok azt kihrcolom, csak mert a masik oldalt nem látják.
Csak azért hogy ne gondoljanak akaratosnak, nem fogok bemutatót tartani a lemondásaimról. Midnenki azt hobdol amit akar en a magam reszet tudom, és nyugodt lelkiismerettel alszom.
Nem ritkán vannak konfrontálódásai?
A fentiek alapján szerintem gondolod, hogy igen, gyakran vannak. De ahhoz jól kell ismernie az embernek. Úgy is mondhatnám, hogy akivel konfrontálódok, az már valamennyire közel került hozzám.
Nehéz természet?
Kinek ki az. Szerintme semmi extrát nem kérek. Lehessen benned megbízni, azaz ha valamit megosztok akkor ne arra hasznald hogy felmerd hogy majd ott fogsz belém rúgni, legyél őszinte DE! tapintatos, ha probléma van lehessen veled őszintén megbeszélni, lehessen hibázni és kijavítani, ne rakj skatulyába, tarts tiszteletben a privát szférát (ne faggass és húzd ki belőlem erővel az információt és NE ÉLJ VISSZA A BIZALOMMAL.
Igen, ez a mai világban magas mérce, szerintem alap.
Csak olyat várok el másoktól, amit magamtól is. Ha nem úgy csinálom, számon lehet kérni, és jogos lesz.
Ennyi.
Ha mellé állítjuk a többi 11 alapmintázatot, akkor válik nyilvánvalóvá az az egy, amiről itt most szó van.
Emiatt kissé értelmetlenek ezek az "X jegyben született emberek tényleg ilyenek-olyanok?" kérdések. Mindenki megbizonyosodhat róla, hogy milyen, ha ismeri a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!