Nagyon tetszik, de kiismerhetetlen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác,aki meglehetősen zárkózott,nehezen kiismerhetőnek tűnik. Még nem is volt barátnője. Viszont pont ez a nehezen kiismerhetősége az,amitől egyre inkább kezdek beleszeretni. Nem tudom mit kéne tennem,mert félő,hogy nála nem működnének a jól bevált módszerek,ha odamennék.
Ti voltatok már ilyen helyzetben?
18évesek vagyunk...
2015. jan. 24. 22:06
2/8 bandi6891 válasza:
Én is ilyen vagyok,azt tanácsolom hogy:
Ellenkező irányba szaladj és ne fordulj vissza soha.
3/8 anonim válasza:
Ha ilyen típusú, akkor neked kell felszedni úgymond! :D
4/8 anonim válasza:
sajnos ez van! ami nem "normális" úgymond, de ha nincs más... :D
5/8 anonim válasza:
Én pont ilyen helyzetben vagyok csak lánnyal. Elég zárkózott, és félek ha odamennék "megilyeszteném". Ha találsz valami megoldást nekem is mondd el :D
7/8 A kérdező kommentje:
En odamennek,viszont en is attol felek hogy elijesztenem ezzel. Aki abszolut tapasztalatlan a lanyokkal es meg zarkozott is,biztos nem tudna hova tenni ha valaki ugy kozeledik hozza...
2015. jan. 24. 23:11
8/8 anonim válasza:
Lényeg hogy őszintén közeledj felé finoman,éreztesd vele hogy fotos neked,ha érzi akkor közel enged,egy fokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!