Fiuk! Ki az akinek tetszik egy fiu? Mit csinal vele?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 23:26
1/9 anonim válasza:
A lányoknak tetszenek a fiúk.
Ha fiúnak tetszik egy fiú, akkor azt nem részletezném köszönöm megértésed.
2/9 anonim válasza:
Az a fiú, akinek tetszik egy másik fiú, az homo homoerektusz. Másképpen monda homokos, ismertebb néven b..i, a cenzúrára való tekintettel búzának is hívják őket.
Hát, mit csinál vele... felhúzzák egymást aa...
3/9 A kérdező kommentje:
Nem is kertem,hogy reszletezd ugyhogy a jovoben az ilyesmi hozzaszolasaidra nem leszek kivancsi,megertesedet koszonom
2015. jan. 23. 23:32
4/9 electroman75 válasza:
A negatív komment is komment! Még ha neked nem is tetszik. Ez egy ilyen oldal,ha nem tetszik írogass 1 célspecifikus felületre. Ennyi.
5/9 A kérdező kommentje:
De ki kerte a negativ kommentedet? Senki! Nem fogok mashova irogatni,mert gondoltam leteznek meg ertelmes emberek is,akik kepesek elterni a negativ kommentektol!
2015. jan. 23. 23:40
6/9 anonim válasza:
Ezt akkor tudnám megválaszolni, ha valaha tetszett volna fiú. Infó hiányában azt mondanám, hogy ne vallja be a másiknak. Mégis mennyi az esélye, hogy ő is az ?xxd
A másik, ha nekem vallaná be ezt egy fiú ismerősöm akkor biztos megverném...mert hát kellemetlen helyzetbe hozott...:D ja és nagy ívben kerülném a tagot...
7/9 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetertek veled...a veres reszet kiveve...gondolkozz mar el,hogy ki vagy...azert megverni valakit mert a fiukat szereti? Szerintem azutan kene bevallani miutan meggyozodott rola,hogy meleg az a srac is,kulonben baratsagnak vege!
2015. jan. 26. 20:53
8/9 anonim válasza:
Csak az igazat írtam:D Nem azért tenném,mert más az identitása, hanem mert ilyen helyzetbe hoz :D
9/9 anonim válasza:
Amúgy valóban győződj meg róla. Mert elég gáz szitut eredményezne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!