Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg, hogy nem tetszik, amit csinal, anelkul, hogy feltekenynek tunjek?
Exem ugyan így volt, csak nagynénémmel. Nagyon rosszul esett, többször mondtam neki, és az volt a válasz,hogy ugyan már, ő nem akarna semmit tőle stb... Nagynéném mindig jókat mosolygott, mert interneten is tartották a kapcsolatot, és ezt persze nem a párom mondta el, hanem anyukám szólt, hogy húzzam már csőbe a srácot, mert tuti,hogy beszélgetnek, nem ok nélkül vigyorog nagynéném.. Igaza lett anyának...
Aztán a srác a nagynénémmel csalt meg...
Annyit hozzátennék még, hogy nagynénémből nem néztem volna ki, hogy ezt megteszi.. Anyám mondta a saját húgáról, hogy vigyázzak, mert ártatlannak mutatkozik, de nem az...Aztán kibújt a szög a zsákból, neki az fáj, hogy én tudok komoly kapcsolatban élni, ő meg képtelen rá, mert minden nap új srác ágyában hempereg. Azóta sem tartom vele a kapcsolatot.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tesód akarna a barátodtól valamit, de mindig az támad hátba akiben a legjobban bízol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!