Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem, mert kistesó...

Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 éves kislányom pár napja tudja, hogy hamarosan kistesója lesz. Először kiakadt, hogy nem akar kistesót, és szedjem ki a hasamból, aztán miután neki, hogy azt nem lehet, teljesen ráfüggött az apjára, mert, hogy csak nekem lesz babám (😂). De viccen kívül rosszul esik, hogy kerül, csak az apját ölelgetni. El fog múlni? :( már 3 napja tart
2021. szept. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:
El is felejtettem ez a kérdést, egy privát üzenőnek köszönöm szépen, hogy eszembe juttatta :D elolvasom és rágalok, a kicsi úgyis hamar elaludt :)
2021. szept. 8. 20:46
 72/73 A kérdező kommentje:

Nem, nem kérdeztem meg a ovis kislányomat, hogy legyen e kistesó, ha mindenki így tenne, kihalna az emberiség. Ez annyira abszurd és idióta dolog, hogy nem is szentlek neki több figyelmet.

Az, hogy a gyerek picsuját fényesre kell nyalni, és hagyni egész nap feküdni, mert nem Ő kérte, hogy megszülessen, hasonlóan abszurd és idióta dolog.

Annó, ha 4 évesen, azt mondom, hogy nem akarok kistesót, nem lenne húgom, aki konkrétan a mindenem az életben.

Nem megy még suliba, hónap végén tölti csak a 6ot és visszatartják.

Nem egy szobába lesznek, de egyszer elaludt a kertbe a hintaágyba, miközben a férjem mellette füvet vágott, szóval a baba nyöszörgésre semmiképp nem fog felkelni.

És drága testvér ellenes habzó szájú komment spawnoló. érdekes, én senkit nem ismerek, aki 14 évesen koliba húzott volna a kistesó miatt, vagy akit vertek volna, hogy vigyázzon a kistesóra, de ilyen gonosz, rosszindulatú embert se igazán láttam, mint te. Nagyon sajnállak igazából, mert ez mind a szüleid hibája, egy életre meg vagy nyomorítva lelkileg.

A kicsinek már elmondtuk, hogy a baba az anya és apa babája is lesz, ahogy Ő is a mi babánk volt és mindig is lesz. Most nem foglalkozik ezzel, teljesen elmúlt, de néha azért durcizik, ha valaki szóba hozzá, hogy nagytesó lesz. :)

2021. szept. 8. 21:41
 73/73 anonim ***** válasza:
25%
Neked lehet, hogy a mindened lett a húgod, és nyilván sok beleszólása a gyereknek nimcs a tesó-témába. De ne várd hogy neki is mindene legyen/lesz a testvére. Könnyen lehet hogy igen, könnyen lehet hogy nem, ez a meglevő gyerek személyiségén is múlik.
2021. szept. 9. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!