Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem, mert kistesó...

Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 éves kislányom pár napja tudja, hogy hamarosan kistesója lesz. Először kiakadt, hogy nem akar kistesót, és szedjem ki a hasamból, aztán miután neki, hogy azt nem lehet, teljesen ráfüggött az apjára, mert, hogy csak nekem lesz babám (😂). De viccen kívül rosszul esik, hogy kerül, csak az apját ölelgetni. El fog múlni? :( már 3 napja tart
2021. szept. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
56%

"de az sem az ő dolga, hogy aztán majd rálegyen sózva a kistesó, ha a szülőknek lesz jobb dolga is."

Na ez itt a baj. Hogy van itt egy tökéletesen analfabéta generáció a családi kapcsolatokban, akinek halvány lila gőze sincs arról, hogy mi az a család. Itt mindenki xarba van mindenkivel, két fűszálat nem tesznek keresztbe egymásért, mert hogy "nem én kértem, hogy megszüljön".

Nekem soha nem volt nagy dolog az, hogy én kísértem el tesómat az alsós iskolába, vagy hogy amíg anyum főzött (max 1.5-2 óra 2 naponta) én figyeltem oda a kicsire.

Nem lett tönkretéve az életem, csak mert napi 1 órát átlag segítenem kellett a szüleimnek, tesómnak.

Mindig meg volt az időm, amit velem töltöttek, leckében segítettek, együtt néztünk mesét stb. És nem lettem ettől gyerekutáló, volt szabadidőm, elmehettem a barátaimmal akármikor.

2021. szept. 5. 11:33
 22/73 anonim ***** válasza:
31%

12!

Nézd, hacsak nem 10 éves vagy, azért fél tudnád érni esszel, hogy önmagában azért, mert születik egy testvér, semmi ok a gyűlöletre. Nem kell örülni neki, pláne az első pillanatban, de simán lehetséges, hogy idővel megszereti azt a ygereket

2021. szept. 5. 11:34
 23/73 anonim ***** válasza:
63%
22es, ja nincs jogom gyűlölni őket mert tönkretették ezzel az életem. valóban. Míg a barátaim mehettek csavarogni, én szaros pelenkát cseréltem mert drága anyucikámnak kellett az én idő....
2021. szept. 5. 11:39
 24/73 anonim ***** válasza:
27%
Jaj szegényem de sajnállak. A család egymás segítéséről is szól. Te ne vállalj majd csak egy gyereket, vagy inkább egyet se és akkor aprobléma meg is van oldva.
2021. szept. 5. 11:41
 25/73 anonim ***** válasza:
68%
24es, eltaláltad, pont ez miatt van egy gyerekem, akit nem sózok olyan nyakába aki nem akarja őt, csak hogy én körmöshöz mehessek vagy fodrászhoz, meg szoliba 2 naponta...
2021. szept. 5. 11:43
 26/73 anonim ***** válasza:
73%
Meg ha egymás segítése, akkor anyámnak nem kellett volna segítenie engem? nem csak megverni egy székkel ha nem akartam vigyázni a kölkére mert mondjuk tanulni kellett volna?
2021. szept. 5. 11:44
 27/73 anonim ***** válasza:
61%

26!

Az, hogy a te anyád idióta, nem jelenti azt, higy a világin minden másik is az. Az átlag család van a tagok szeretik és segítik egymást.

2021. szept. 5. 11:45
 28/73 anonim válasza:
91%
24-es a gyerek nem mondhat semmit a szülőknek, de a szülő rásózhatja a kisebbet, mert neki éppen nincsen kedve hozzá. Ja ja, a család egymás segítéséről szól, de nem a nagyobbnak kell a kicsit pesztrálnia, hanem a szülőnek kell odafigyelnie mindkét gyerekére, ha már kettőt vállalt.
2021. szept. 5. 11:46
 29/73 anonim ***** válasza:
90%

24-es!

A nagyobb gyerek dolga, hogy tanuljon és élje az életét, nem az hogy a testvére bébisziterre legyen és kész, főleg ha még nem is akarta a kistestvért.

2021. szept. 5. 11:48
 30/73 anonim ***** válasza:
66%

28!

Valóban. Csak itt a nagy testverellenes kommandó nem fogja fel azt az apróságot, hogy nem az ő családjuk a mintapélda, ami alapján a világ minden más családja működik. Nekem pl soha az életben nem kellett a testvéremre vigyázni és a környezetemben se volt soha olyan, akinek bármi feladata lett volna kistestvérrel.

2021. szept. 5. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!