Elvárható, hogy a nagytesó foglalkozzon a kistesójával, mikor meg se volt kérdezve tőle, hogy szeretne-e kistestvért? 16/L
A szüleim 2 hete bejelentették, hogy kistestvérem lesz. Tudom, szemét vagyok, de nem táncikáltam örömömben; alapból nem szeretem a gyerekeket, irritál a végtelen naívitásuk; de a lényeg, hogy én ezt elfogadtam, hiszen nagyrészven az ő dolguk, hogy akarnak-e még egy családtagot.
Ma délután, még szüleim elmentek moziba, és azt a feladatot adták, hogy mosogassak el, és söpörjek fel. Elmosogattam, de a felsöprésről megfeledkeztem, nem is hallottam, hogy ezt kérték volna-e, gondolom csak odavakkantották az ajtóból, mikor már én nem figyeltem rájuk. Mikor hazaértek, apa kb fél óra múlva kiszúrta, hogy nem söpörtem fel, és mikor kérdőre vont, mondtam, hogy elfelejtettem. Ő így reagálva: "Mi lesz, ha a húgodra kell majd vigyáznod? Elfelejted megetetni? Akkor sem fogsz tudni kibújni a munka alól." "Kicsit" kiakadtam, mert egy-egy alkalommal persze, vigyázhatok rá, de ők is tudják, hogy utálom a gyerekeket, és nem akarok pótszülőt játszani. Maguknak vállaltak gyereket; nem nekem. Szerintetek ez elvárható lenne tőlem?
sztem nem.maguknak szültek a gyereket.
Én mondjuk nem kerek ilyet a 13 eves lanyomtól,h takaritson, en pakolok mosok stb..inkabb megcsinalom en.
Mondjuk azoktól a szülőktől nem is várok mást, akik elmennek mozizni, a lányuk meg addig összerámolja a házat...
(Egészséges mértékig elvárható mindettől függetlenül, hogy majd segíts be nekik)
16 évesen nem látod hogy koszos a padló?
amúgy féltékeny vagy majd el múlik
olyanok, mint a szellemi fogyatékosok, akaratosak, buták...
Gyerekek.És neked mi a mentséged???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!