Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem, mert kistesó...

Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 éves kislányom pár napja tudja, hogy hamarosan kistesója lesz. Először kiakadt, hogy nem akar kistesót, és szedjem ki a hasamból, aztán miután neki, hogy azt nem lehet, teljesen ráfüggött az apjára, mert, hogy csak nekem lesz babám (😂). De viccen kívül rosszul esik, hogy kerül, csak az apját ölelgetni. El fog múlni? :( már 3 napja tart
2021. szept. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
94%
De jó neked, sajnos ez nem mindenhol működik így.
2021. szept. 5. 11:53
 32/73 anonim ***** válasza:
78%
30as te meg a nagy testvérfanatikus agyaddal nem fogod fel hogy nem mindenki családja olyan szipiszupi mint a tiéd. Sőt, több olyat ismerek ahol a nagy ki van használva anyuci meg csak elli a kölköket sorban.
2021. szept. 5. 11:55
 33/73 anonim ***** válasza:
24%

32!

Nem vagyok testverfanatikus, csupán én is leírtam a saját tapasztalataimat. Te, meg a többi úgy köttetek fel, hogy vigyáznotok kellett a kistesora. Én meg a többi meg úgy, higy nem kellett. Nem tudni, hogy mi lesz a vége.

2021. szept. 5. 12:18
 34/73 anonim ***** válasza:
70%
Huh, kérdező, az itteniek szerint jobb ha azonnal abortuszra mész
2021. szept. 5. 12:19
 35/73 anonim ***** válasza:
79%

Hát a kislányodnak jogos félelmei vannak.

Ha lesz baba, akkor ott senki nem fog aludni jó sokáig, mert gondolom nem hangszigeteltek a falak(nagyon remélem nem egyszobába akarjátok rakni a 2 gyereket.) Mivel a kicsi folyamatos figyelmet igényel, ezét egy idő után fáradt és frusztrált leszel(hiába mondod m, hogy nem) és nem lesz türelmed a nagyobbra, pedig most fog lassan iskolát kezdeni, szóval nagyon sokat fog kérdezni/nem érteni, amire legfőképp tőled fogja a választ várni.

A lányod gondolom nem gondolta végig ilyen mélyen, de jogos aggodalmai vannak.

2021. szept. 5. 12:40
 36/73 anonim ***** válasza:
10%
tőletek kihalt volna az emberiség...
2021. szept. 5. 12:54
 37/73 anonim ***** válasza:
60%

10#

Meg a lónak a picijét.

nem a gyerekem dönti el vállalhatok eaz apjával 2. vagy 3. gyermeket.. Mert igen. Mi elsősorban 2. és 3. gyereket vállaltunk, nem pedig az elsőnek tesókát..

2021. szept. 5. 13:37
 38/73 anonim ***** válasza:
77%
37es oké, de akkor ugye soha egy percre sem bízod rá őket? Meg nem kell megtennie semmit a testvérei körül?
2021. szept. 5. 13:47
 39/73 anonim ***** válasza:
61%

Lol, 23-26

Az, hogy a te anyád egy fogykos idióta volt, és így te is az lettél, nulla IQ-val, nem a testvéred hibája, hanem annak, hogy anyád eleve alkalmatlan volt szülőnek. Bírom, mikor ide jönnek olyanok példálózni, a CSALÁDI KAPCSOLATOK témakörbe, akiknek a családi életük a legszebb szavakkal sem mondható "tankönyvbe illőnek".

Az, hogy a te családi életed xar volt, semmit nem jelent. A legtöbb esetben, a legtöbb családban nem így mennek a dolgok.

2021. szept. 5. 13:47
 40/73 anonim ***** válasza:
60%

35

Furcsa, a legtöbb család nem egy gyermekes, mégsem öli meg magát minden 12 éves.

2021. szept. 5. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!