Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális az olyan, hogy egy...

Normális az olyan, hogy egy kamsz űgy bánik a kistesójával, mint egy kutyával?

Figyelt kérdés

Egy normális szava nincs hozzá, pedig a kicsi kedves. De nár tud visszavágni neki.

Tesóm barátnője. Csak durva, hogy semmi szeretet nincs benne felé.

2019. jún. 17. 23:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Ezt később kamatostul visszakapja, és ő fog itt nyígni, hogy miért ilyen szemét vele a kistesója.
2019. jún. 17. 23:12
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ezt a szülők bszták el. Valószínűleg a nagyra magasról tesznek. Családunkban is volt ilyen, az addig egyke 14 éves srác mellé született egy lány. Persze anyuci mindig is lányt akart, úgyhogy onnantól a fiára mégnagyobb ívben tett. Végül pszichológussal rendezték a kapcsolatukat, bár most sem felhőtlen, de már sokkal jobb, viszont azóta a húgával jó a viszony, mindenféle külső segítség nélkül is.
2019. jún. 17. 23:21
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

Én azért voltam ilyen a kistesómmal (15 voltam mikor született), mert kamaszként az egyik okot láttam benne, amiért a szüleink szétmentek. De pont így viselkedtem vele ahogy leírtad. A mi kapcsolatunk soha nem lett jobb, csak anyammal tartom a kapcsolatot már.

Szóval a kamasz szempontjait is meghallgatnám, valami biztosan bántja.

2019. jún. 17. 23:34
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen zavaró tud lenni ám, mikor minden egyes alkalommal kollektív leb.szás van és a kicsi persze soha SEMMI rosszat nem csinál
2019. jún. 17. 23:41
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Én nem pont kutyaként bántam az öcsémmel,de rendesen utáltam. A tipikus "kisfia lett apának,új trónörökös" dolog érvényesült. Akkor voltam 8. Onnantól azt a kevés figyelmet is elvették,és jött a lebacástenger.
2019. jún. 18. 06:29
 6/17 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
6%
Ez normális, a legtöbb fiútestvér állandóan verekszik. Majd kinövik.
2019. jún. 18. 06:32
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Ugyanezt csináltam. Mi ketten vagyunk lányok. Minden ismerőstől azt hallgattam, hogy most hogy ő megszületett, én már nem számítok. És én ezt is éreztem. Gyűlöltem őt. Állandóan én kaptam mindenért, mindig ő volt az áldott jó gyerek, én meg a szemét.

30 éves vagyok, a mai napig fáj, hogy ez történt és a hugommal soha nem rendeződött a viszonyunk. Már nem gyűlölöm, de nem is érzek semmit és tőlem nem várhat az életben semmit. Én sem várok tőle csak annyit, hogy felejtsen el és ne legyen tovább része az életemnek. Ennyi nekem bőven elég volt.

2019. jún. 18. 07:48
 8/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem, ez egyáltalán nem normális! Sőt! Kifejezetten probléma! A szülők vegyék kézbe a dolgot, szépen magyarázzák el a kamasznak, hogy ezt a viselkedést fejezze be, mert a kistesója nem tehet róla, hogy megszületett. Fogalmazza meg a kamasz mi bántja pl : anya, úgy érzem kevesebb időt fordítasz rám, pedig olyan jól esne esténként beszélgetni.. Stb ilyesmi, a szülő segítsen megfogalmazni.
2019. jún. 18. 08:02
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát de ha bántja is, ne egy kisgyereken vezesse már le... Ezek nem indokok.

Az én öcsém folyamatosan turkált, áskálódott, nyomozott, futott anyucihoz, hogy mit talált a gépemben stb. Meg ő volt anyuci, apuci kisfia, engem meg vertek, meg mert én lány vagyok, neki mindent szabad.

Nem egy kisgyerek, aki nem tehet semmiről. Vagy, mert született annyi a legnagyobb baja

2019. jún. 18. 08:09
 10/17 anonim ***** válasza:
51%
#1: van élet a gyakorin túl is.
2019. jún. 18. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!