Elegem van anyambol, koltozni akarok! Mi legyen a kutyaval?
23 eves lany vagyok. Anyammal elek. Igazabol sose volt olyan jo a kapcsolatunk.
Minden mozdulataval, szavaval hihetetlenul folidegesit. Folhiv a munkahelyemen apro jelentektelen szrsagok miatt, nincs tekintettel a masikra, undorito szokasai vannak, tojik mindenre, szamon ker a penzemrol, kiabal.
Elegem van belole.
Egy kisvarosban elunk, amihez igazabol semmi kozom. Utalok is itt elni. Egy nagyobb varosba jarok dolgozni, ott csinalom a jogsit is. Igazabol teher nekem itt lakni, bejaras is nehez.
Viszont, van egy kutyam, nagytestu, aki a kertben lakik es nagyon szeretem.
Nelkule nem koltoznek,viszont anyam tojik a fejere. Ha nem alszok itthon, nem eteti, nem ad neki inni, mindig megkoti ha en elengedem. Ha lennek itt, oda adna valakinek, ezt mar mondta. Az a baj, hogy panelba nem igazan engednek haziallatot, foleg nem egy 35 kg-os kutyat , akit igazabol nem is szivesen tartanek a 4 fal kozott. A kiado kertes hazak pedig iszonyat dragak.
Az idegeneket nem szereti, morog rajuk.
Anyammal viszont nem hagynam, mert soha tobbet nem latnam, akkor inkabb szenvedek itt. Azert tettem fel a kerdest, hatha van otletetek ezzel a helyzettel kapcsolatban, mert mar nem birom idegileg.
Keress olyan házat, ahol társbérlőt keresnek. Így lesz kert is, és nem neked kell az egész lakbért fizetni.
Azért erre gondolhattál volna akkor is, amikor kutyát szerettél volna.
(Majdnem) no akar gyereket mert olyan cuki, de ha felno mi lesz vele?
Tessek ,itt az en peldam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!