Meg akarok halni. Hallom ahogy a szüleim beszelnek rolam a hátam mogott, es gyakran ugy erzem mar, hogy minek is elek?
Figyelj, az életed értékes,nem érdemes emiatt megölnöd magad. Mindig van kiút.
Előszőr is légy "süket" a megjegyzéseikre,ne vedd magadra.
Tanulj jól, és akkor felvesznek egyetemre/főiskolába, akkor elmehetsz
kollégiumba.
Ha tudsz, válallj diákmunkát, azt rakd félre , jol fog majd jönni.
Most komolyan öngyilkos akarsz lenni, amiért 2 aljadék alkoholista mondott rád valamit?
Nem is emberek, nem kéne odafigyelni a véleményükre.
Dugd be a fülest és hallgass olyankor zenét.
Egyébként diákmunkát már vállalhatsz és azt bőven lehet csinálni iskola mellett, addig sem kell otthon hallgatnod a szüleidet.
Köszönöm, hogy lepontoztatok.... pedig én adtam a leghasznossabb valaszt... azzal, higy hívja a szakembert....
De innen latszik, hogy nem is erdemes ide irni senkinek...
Kérdező tégy belátasod szerint....
Szakember? Tudod kik veszik fel, nyugdíjas nékik, akik önkéntesek. Sokszor bunkók és egyáltalán nem segítenek semmit, csak megmondják, hogy menj be a családsegítőbe. Oda meg ilyen miatt ne menj!
Én sokkal rosszabb helyzetben voltam és elkövettem azt a hibát, hogy a helyi egyetemre mentem...
Bírd ki és húzz el! Mást nem tudsz tenni.
Jaj te, hát ilyen miatt el ne dobd már az életed! Azzal csak azt bizonyitod, hogy gyenge vagy, mert feladni mindig a könnyebb ut. Helyette mutasd meg, hogy te sokkal többet érsz náluk!
Pláne ha tudod, hogy alkohol hatására jön ki belölük, akkor ne menj a közelükbe olyankor, igy nem fogod hallani. Másfél év az semmi! Ha 16 évet kibirtál mellettük, akkor ne ezalatt a kis idö alatt omolj össze. Elmész egyetemre, vállalsz diákmunkát és soha többé nem kell visszamenned egy ilyen negativ családba.
Kulfold munkasszallas kemeny munka akkor hasznos leszel
Addig pedig szamold a napokat
Amiert szidnak valtoztas rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!