Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg akarok halni. Hallom...

Meg akarok halni. Hallom ahogy a szüleim beszelnek rolam a hátam mogott, es gyakran ugy erzem mar, hogy minek is elek?

Figyelt kérdés
Meg másfél ev mire 18 eves leszek. De iskola mellett hogyan tudnam magam eltartani ? Vagy a tanulás nem férne bele vagy a munka. Amolyan "nincs kiut" érzésem van. A szüleim sokat isznak általába ilyenkor kezdenek el szidni (es csak engem ,a testverem sose)

2017. szept. 24. 16:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
Hát elég tragikus a helyzeted, a szüleid alkohol fogyasztása miatt. Érzelmileg lesújtó amit átélsz, de hidd el van ennél sokkal rosszabb dolog is. Hallgatsz néha híreket? Látod a földrengés, az árvíz áldozatait? Na az lenne a nagy baj, ha mi lennénk földön futók. De nyilván segítségre van szükséged, hisz felőrlődik az idegrendszer. De megoldásként nem a halál jöhet szóba. A létező legjobb hír a földön amit a Jelenések könyvében olvasunk 21:3,4 "És Isten letöröl minden könnyet a szemükről és nem lesz többé halál, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé." Tudsz várni erre az ígéretre?
2017. szept. 25. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:
28%
Tedd meg, ne habozz! Olyan uncsik már ezek a válaszok, hogy jajj az életed értékes ügyübügyü jajajaj, ha szerinted nem értékes, akkor nem az, ha meg akarsz halni halj, és ne itt szívass minket ezzel, naponta 50 ilyen szar öngyilkosos kérdés van aztán soha nem teszi meg senki csak a szája jár.
2017. szept. 26. 10:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Music on, world off. Engem ez mentett meg. Csak ok nem ittak es ugy alaztak.
2017. okt. 6. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!