Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém folyton megver, tele...

Az öcsém folyton megver, tele vagyok kék foltokkal és úgy beszél velem mint a kutyával. Miért csinálja ezt és mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
A legroszabb az,hogy a szüleinknek mindig azt mondja,hogy csak önvédelem volt meg mindig fényezi és mindenki engem utál. 15 vagyok (lány) ő pedig egy évvel fiatalabb,de magasabb nálam egy fejjel. :(

2014. dec. 30. 14:32
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Ülj le a szüleiddel beszélgetni egy nyugodt pillanatban , amikor az öcséd nincs otthon és beszéljétek át a dolgokat. Ha meg nem megy akkor kérj segítséget.
2014. dec. 30. 14:51
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Családsegítő,orvosi látlelet.Nelégy mulya,bamba.
2014. dec. 30. 14:55
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Làtlelet, feljelentés! Szülökkel elbeszélgetnék!
2014. dec. 30. 15:28
 4/20 anonim ***** válasza:
51%

ma 15:28

Ne idétlenkedjél már!!!! Hogy jelentené fel az öcsét?? Nem is foglalkoznak vele, mert letudnák testvéri rivalizálásnak.

Kedves kérdező. Ha a szüleid nem hisznek neked akkor kérd meg, hogy engedjenek önvédelmi sportot tanulni.

VAgy egyszerűen védd meg magad. Ha már azt hazudja az öcséd, hogy önvédelem, akkor csapj oda te is amikor verekszik. Lehet akkor is megver, de legalább te is behúztál neki. Mellesleg kinövitek idővel.

2014. dec. 30. 15:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a semmiből üsd meg, ahányszor csak tudod. Utána meg rohanj a szüleid közelébe, mert ott nem fogja visszaadni. Egyszer-kétszer helyben hagyod, és befejezi, meglátod.
2014. dec. 30. 15:37
 6/20 A kérdező kommentje:
Van amikor én is nekimegyek,de az erőviszonyokkal van egy "apró" probléma: én 50kg,ő pedig 75! Ráadásul ő jár kickbox edzésre. Amúgy köszi a válaszokat!
2014. dec. 30. 15:40
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Egy célzott rúgás a lába közé amikor nem számít rá, és cseszheti a kickbox tudását. :)
2014. dec. 30. 15:49
 8/20 anonim ***** válasza:
Amúgy lányt megütni szégyen-gyalázat,a pofám leszakadna szégyenemben,ha ilyet tennék.Ezt mondd meg neki,ha folytatja,szülöktöl kell segitséget kérni,hanem segítenek,akkor marad a rendőrség.14év fölött már büntethető!!!
2014. dec. 30. 16:13
 9/20 anonim ***** válasza:
Ja jo, akkor hagyja hogy tönkre tegye az életét az öccse. igazatok van!
2014. dec. 30. 16:16
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szülőkkel is valami gáz van,ha csak jót nevetnek rajta, de nem segítenek neked.
2014. dec. 30. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!