Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém folyton megver, tele...

Az öcsém folyton megver, tele vagyok kék foltokkal és úgy beszél velem mint a kutyával. Miért csinálja ezt és mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
A legroszabb az,hogy a szüleinknek mindig azt mondja,hogy csak önvédelem volt meg mindig fényezi és mindenki engem utál. 15 vagyok (lány) ő pedig egy évvel fiatalabb,de magasabb nálam egy fejjel. :(

2014. dec. 30. 14:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De nem akarom feljelenteni! A szüleim így is utálnak,mindig csak vele vannak elfoglalva,hát még mi lenne ha anyuci pici fiát feljelenteném. A SZÜLEIM MEGÖLNÉNEK!
2014. dec. 30. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Melyik faluban lax? Elmegyek beszélek öcséddel és móresre tanítom.
2014. dec. 30. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

ma 15:28

Ne idétlenkedjél már!!!! Hogy jelentené fel a férjét?? Nem is foglalkoznak vele, mert letudnák családi rivalizálásnak.Így is tetszik,mert ugyan arról van szó!!

2014. dec. 30. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
1X eltöröd az orrát és tökön túgod erővel hidd el többé a közeledbe se megy :D
2015. jan. 1. 23:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: TAvaly szinlánkosra törtem a kezét. (haverral rádobtunk egy 80 kg-s betondarabot amikor elaludt napozás közben) azóta még rosszabb a helyzet.
2015. jan. 2. 20:40
 16/20 anonim válasza:
Lehet h most fel vagy idegelve és csak mérges leszel a válaszomra de mindent könnyebb megoldani szelídséggel és nyugodtsággal mint eröszakkal méreggel boszzúval stb szóval mond meg neki hogy "már ez neked rosszul esik és mellesleg fáj is és kérlek szépen ne bánts" erre vagy megenyhül a szive vagy alkohol hatása alatt van vagy be van szívva igy távolrol ha erre még mindig ver. Lehet h rossz kapcsolatotok van egymás közt akk még jobb mert még jobban meglepődik ezen. És az ugy sem lesz megoldás h tökön rúgod mert erősebb és nagyobb ezért nagyon meg fog verni szoval próbáld meg az ötletem annyit megér ha nem megy akk marad a feljelentés de feltétlen vedd fel videora a telodat tamaszd vhová az nem feltűnő... És bocsi h ilyen bonyi a válaszom.
2015. jan. 3. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor turd el hogy ver -.-
2015. jan. 3. 21:58
 18/20 A kérdező kommentje:
#16 Őszintén kösz a tippet,de most komolyan! Miért haragudtam volna meg? :D
2015. jan. 3. 22:49
 19/20 anonim válasza:
Majd megirod h mit reagált kiváncsi vagyok? (16#-os vook)
2015. jan. 4. 10:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Szétvernék rajta valami bútort.
2016. aug. 1. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!