Nálam lakik a barátnőm. Egy kutyával, és egy cicával. Nem takarítja a szobát. Vastagon kutyaszőrös minden. Ma beszagoltam a szobába, majdnem hanyatt estem az illattól. Hogyan szóljak neki finoman, hogy ne legyen sértődés a dologból?
Jajj :(
Nekem is benti cicám van de ha vendég jön sokszor meglepődik, amikor x óra után előmászik a macska valahonnan, mert annyira nem mondaná meg.. szerintem benti állatnál alap, hogy naponta felporszívózunk, felmosunk, heti szinten cseréljük az ágyneműhuzatot, stb. ha valakinek erre nincs magától gógyija, akkor sajnos hiába mondod szerintem, és ez tapasztalat :( Én is imádom az állatokat de elképzelni nem tudom hogy kutya meg macskaszőrös holmik közt feküdjek a pisiszagban...
"Hé k*** gyorsan b***d ki a macskát meg a kutyát a lakásból mert k*** büdös minden vagy takaritsd ki a kiba****tt szobádat "
Én ezt mondanám neki
Barátnő, mint szerelem vagy barátnő, mint barátnő?
Albérletben lakik nálad? Vagy egy pár vagytok?
Valami bővebb információ kellene.
Későn láttam a válaszodat.
Hát valószínűleg ott hagyja neked a kutya meg macskaszart, szőrt és a retket, a te dolgod lesz összetakarítani, kimosni, felmosni és szellőztetni, és ujrafesteni.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!