Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem, mert kistesó...

Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 éves kislányom pár napja tudja, hogy hamarosan kistesója lesz. Először kiakadt, hogy nem akar kistesót, és szedjem ki a hasamból, aztán miután neki, hogy azt nem lehet, teljesen ráfüggött az apjára, mert, hogy csak nekem lesz babám (😂). De viccen kívül rosszul esik, hogy kerül, csak az apját ölelgetni. El fog múlni? :( már 3 napja tart
2021. szept. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
77%

"Megkérdezted-e tőle előre, hogy akar-e kistestvért? Ha nem kérdezted meg, az a te hibád, az egyik legnagyobb hiba, amit szülő elkövethet a gyerekével szemben!"

HE????? A gyerekvállalás a szülők dolga. Melyik idióta vállal akkor gyereket, ha a már meglévő arra engedélyt ad???? Ha nem akar a gyerek testvért, akkor nem lesz? Ha meg négyet akar, akkor anyuka négyet szül neki?????

2021. szept. 5. 10:40
 12/73 anonim ***** válasza:
41%
11es, oké a szülő dolga. Az meg a gyereké hA meggyűlöli a kölköt vagy az anyját ezért, nem igaz?
2021. szept. 5. 10:55
 13/73 anonim ***** válasza:
87%

Ezért kell, akkor második gyereket vállalni, ha az első még túl kicsi, hogy felfogja vagy már elég nagy ahhoz, hogy abban a korban legyen, hogy hagyják őt békén.

Nekem 14 évesen lett kistesóm. Örültem, hogy békén leszek hagyva, mert vele lesz foglalkozva, viszont azt már jó előre megmondtam, hogy nem leszek neki 3. szülője, szóval a gyerek körüli bajokkal engem békén fognak hagyni.

2021. szept. 5. 10:59
 14/73 anonim ***** válasza:
65%
Ilyenkor mindig örülök, hogy egyke vagyok, én is kiakadtam volna a helyében.
2021. szept. 5. 11:20
 15/73 anonim ***** válasza:
52%

12

Lol, és még fel is lett százalékolva az idiótßja. Majd pont a gyerekem fogja eldönteni, hogy én mennyi gyereket akarok, mi?

Ha ötöt szülök, akkor annyit. Ha a kisasszony vagy az úrfi hisztizik emiatt, akkor hisztizzen, meg "utálja az anyját meg a kölykét" ahogy te írtad. Nem mintha az első gyerek is nem az én "kölyköm" lenne, akire mindem időmet ne szántam volna rá.

Neked van itt valami torz elméd, mert szerinted nem lehet egyformán szeretve 2-3 gyerek egymás mellett.

Én is utáltam 5 évesen, hogy bőgő kistesóm van, meg anyám vele foglalkozik többet, de felnőttként meg imádjuk egymást, és csak röhögünk azon, hogy hogy öltük egymást régebben.

2021. szept. 5. 11:23
 16/73 anonim ***** válasza:
70%
Úgy látom tényleg trend hogy a gyerek utasítgass a szülőket.... Komolyan felmerül bárkiben, hogy egy felnőtt ember majd a hat éves engedélyét kéri hozzá hogy hogy élje az életét? Ennyire nem kéne elszállni, basszus.
2021. szept. 5. 11:25
 17/73 anonim ***** válasza:
65%
Az lehet, hogy nem a nagyobb gyerek dolga, hogy eldöntse, hogy lesz-e neki kistesója, de az sem az ő dolga, hogy aztán majd rálegyen sózva a kistesó, ha a szülőknek lesz jobb dolga is.
2021. szept. 5. 11:27
 18/73 anonim ***** válasza:
32%
Mostanában kezdi, vagy lehet hogy már el is kezdte, a gyerek az iskolát, oda kellene figyelni rá, meg segíteni neki, te pedig ilyenkor vállalsz kisbabát. Biztos, hogy nem fogsz tudni vele annyit foglalkozni, mint a kicsivel. Megvan a véleményem az ilyenekről.
2021. szept. 5. 11:28
 19/73 anonim ***** válasza:
71%
Nekem meg azokról a bolondokról, akik azt hiszik hogy a szülő alárendelt szerepben van, és a kölyök dirigálhatnak nekik.
2021. szept. 5. 11:31
 20/73 anonim ***** válasza:
61%

Mért is van lepontozva a 17-es válaszom?

Nem nekem kell a gyerek, hanem anyáméknak, szóval innentől i have nothing to do with it.

2021. szept. 5. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!