Az a legjobb testvéri kapcsolat, amikor a lány idősebb és a kistesója fiú?
Ugyanez a szitu: én vagyok a nővér, és van egy öcsém (4 év különbséggel).
Számomra ez a lehető legideálisabb testvéri felállás - nyilván mindenkinek az, amiben jól érezte magát gyerekkorában és később is.
Egyébként az elsőszülöttségemet pedig nem adnám semmiért :)
Nem. Akkor, ha a szülő normális, és nem ver éket a két gyerek közé, bármiylen sorrendben is szülessen a fiú és a lány. A tesvérkapcsolat milyensége nagyban múlik a szülői magatartáson, a mintaadáson, a nevelésen.
Az első gyerek több felelősséget szokott kapni, akár fiú, akár lány. Ha a lány az idősebb, akkor "elvárják", hogy anyáskodjon a második felett, ha a fiú, akkor atyáskodjon. Ilyen egyszerű. :)
Nagyon nem,legalábbis nálam! Nekem 2öcsém is van(4 és 9év korkülönbség),és elég siralmas a kapcsolatunk,főleg az idősebbel!:( Kb van már 10éve is hogy a szián kívül mást nem nagyon beszélünk egymással.
A kisebbik meg.....bár beszélünk,de nem bízom benne! Amíg otthon laktam nem 1x meglopott.
100%-ig egyetértek a 9-essel ezt mind a szülő hibája ők cseszték el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!