Normálisan, működhet e olyan kapcsolat, amiben a nő idősebb 12 évvel a férfitől?
Szia!
En ismerek egy part, ahol a no 13 evvel idosebb a pasinal. 36 es 49 evesek. Jol megvannak egyutt mar 10 eve, nemreg fogadtak orokbe ket kisfiut.
Én nem akarok ehhez negatívan hozzáállni, mert mindenki más, de azok a példák, amiket eddig láttam nem arra engednek következtetni, hogy ez a legidálisabb lenne. Persze, ha ti így érzitek jól magatokat, akkor ez a fő és mindenki más! Nálunk a családban egyik rokonnál van hasonló korkülönbség a nő javára. Sajnos mikor már idősödtek, sokszor kérdezték a férfit, hogy az édesanyja miért nem jött vele, hogy érzi magát stb. Szóval az édesanyjának nézték a saját feleségét. A másik az, hogy 39 éves a barátnőd. Ha komolyra fordul a dolog, akkor szegénynek már nem sok ideje lesz a gyerekvállalásra. Nem lesz egyszerű a generációs különbségeket sem áthidalni. Biztos, nem lehetetlen, ha mindketten elkötelezitek magatokat, csak sokkal több lehet a súrlódás ebből adódóan.
Azt írod, hogy nem tudod, mit gondol. Mindenképpen vitassátok ezt meg. Legyél vele őszinte, mondd el, hogy téged ez mennyire nem érdekel. Én megértem azért a párodat. Akármennyire is szeret (sőt ez mutatja, hogy szeret és törődik veled), nem könnyű ezt elfogadnia. Most még jó korban vagytok, de később már más lesz a helyzet. Nem tudom, hogy ezt fel tudja-e dolgozni a párod. Én nem tudnék egy fiatalabb férfivel lenni, még pár nap a javamra is zavarna. De nem vagyunk egyformák, szóval csak ki kell fogni a megfelelő személyt. Sok boldogságot kívánok nektek! Remélem, hogy ki tudtok tartani egymás mellett!
Szia!
A kislányom apukája 25,én 36 éves vagyok.Viszonylag jól elvagyunk már 4 éve.Ez annyit tesz,hogy bár nagyon szeretjük egymást,de a bizalmatlanság ott van.Ő attól tart,majd 40 évesen meghülyülök és bulizni kezdek,én meg attól,hogy pár éven belül rájön,nem a ráncosodó arcom akarja nézni.....Sosem terveztünk egymással hosszútávra,talán ezért is vagyunk még együtt.nem érezzük egymást biztosnak,és még tetszeni akarunk a másiknak ugyanúgy,mint az elején...:)
Szia! Az én szüleim között 11 év korkülönbség van anyukám javára. Az idén lesznek 32 éves házasok. Apukám 22 volt mikor elvette anyukámat,ugy,hogy már anyának volt 4 gyereke.
Mai napig boldog házasságban élnek. Vannak viták néha de hát az hol nincs? :)Ugyhogy teljesen normálisan működhet a kapcsolat.
Gondolom sokan mondják a környezetében,hogy sok a korkülönbség és ezért zavarja esetleg bizonytalan.
A korkülönbség teljesen normális.
Meg akarod változtatni a szemléletét?
Vegyél neki egy gyűrűt, lepd meg, és kérd hogy legyen a feleséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!