Akiknél nagy volt a korkülönbség a párkapcsolatban, azok hogy mondták el a családjuknak?
Figyelt kérdés
A párommal 16 év van köztünk,én vagyok a fiatalabb.
Ti hogy mondtátok el a családotoknak?
Hogy reagáltak rá?
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. ápr. 21. 14:05
1/5 anonim válasza:
Látták, hogy vele beszélgetek gyakran, így nem mondtam el, szó nélkül is tudták. Eleinte nem örültek neki, dehát ez van. Most már elfogadják.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szinte ugyanebben a cipőben járok, csak köztünk 18 év van. Én anyának simán elmondtam, ő elfogadta. Apukám még nem tudja.
3/5 anonim válasza:
Bemutattam, megismerkedtek vele, megállapították, hogy helyes lány, és csak később kérdezték meg tőlem, hogy hány éves. Egy hölgytől ugyebár nem illik ilyet kérdezni.
4/5 anonim válasza:
Szia, köztem és a párom között 18 év a korkülönbség, anyukám ismerte és hát látta hogy folyton sms-ezünk meg nagyon jóban vagyunk, rájött magától, azt mondta reméli nem tervezek hosszú távra vele. Apám kiakadt de ő és a felesége között is 14 év van, szóval kicsit képmutatónak érzem, de ma már elfogadták, 2 éve vagyunk együtt és nyáron jön az első babánk.
5/5 anonim válasza:
Mutter belezugtam az iskolaigazgatóba azt hitte viccelek fatter holnap elcuccolok pali bácsihoz adok én majd neked fejszével. Így titkos kapcsi lett belöle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!