Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem, mert kistesó...

Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 éves kislányom pár napja tudja, hogy hamarosan kistesója lesz. Először kiakadt, hogy nem akar kistesót, és szedjem ki a hasamból, aztán miután neki, hogy azt nem lehet, teljesen ráfüggött az apjára, mert, hogy csak nekem lesz babám (😂). De viccen kívül rosszul esik, hogy kerül, csak az apját ölelgetni. El fog múlni? :( már 3 napja tart
2021. szept. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
66%

"oké, de akkor ugye soha egy percre sem bízod rá őket? Meg nem kell megtennie semmit a testvérei körül?"

Te még mindig nem tudod mi az a család, mi a funkciója. Minek böfögsz ide folyamatosan? Te gondolom az vagy, aki soha nem csinált semmit otthon a szüleinek, csak annyit, hogy a xaros gatyáját rábaxta a mosógépre, meg beletette a mosatlant a mosogatóba. :D Mert hogy ő nem rabszolga, biztos nem tesz meg semmit a családjáért, elvárható, hogy apuka meg anyuka törölje a kis fenekedet még 18 évesen is, mi?

2021. szept. 5. 13:51
 42/73 anonim ***** válasza:
47%

41es, nem. Engem véresre vertek székkel, szíjjal stb ha nem takarítottam ki a házat és nem láttam el a testvéremet.

És de, tudom mi a család. Így azt is tudom ha te elled a kölköt habzó szájjal hangoztatva hogy majd te megmondod mennyit szülsz, akkor gondolom bőr sincs a képeden bármilyen feladatot is arra bízni akinek a véleményét nem kérted ki az adott dologról.

Mert az nem anya aki szül aztán a nagyobbnak eme hősies cselekedetéért anyuci pici fenekét kell nyalogatni és arra a porontyra pesztrálni akitől hányingert kap de anyuciak kellett a picibaba.

2021. szept. 5. 13:59
 43/73 anonim ***** válasza:
65%

De igen, megszoktam kérni a nagyot, hogy vigye el a középsőt sétálni egy kicsit, amíg én rendbe szedem a lakást. :) Nem hal bele. Egy család vagyunk. Ugyanúgy megkérem arra is, hogy indítsa el a mosógépet, mert ő is itt lakik, ahogy arra is megkérem, hogy segítsen néha főzni. Húúúha. :)

Nevetséges vagy. Sajnállak. :(

2021. szept. 5. 14:03
 44/73 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként kérdező, szét lett offolva a kérdésed, de most már látod ezen az emberen, hogy mit csinálj jobban, hogy ne legyen ilyen elcseszett gyereked. :) Mindig szánj időt a nagyra is. Gondolom ezt nem kell mondani sem.
2021. szept. 5. 14:07
 45/73 anonim ***** válasza:
72%
41es, fordítsuk meg a kérdést. A gyereked terhes lesz, odaköltöznek hozzátok, és közli hogy oké, heti 3 délelőtt te leszel a gyerekkel hogy ő csinálhassa a dolgát. Hiszen ez a család, őt nem érdekli ha neked lenne más programod meg pihennél, köteles vagy az unokára vigyázni, és ha nem teszed akkor elhord minden szemétnek.
2021. szept. 5. 14:13
 46/73 anonim ***** válasza:
75%

"Engem véresre vertek székkel, szíjjal stb ha nem takarítottam ki a házat és nem láttam el a testvéremet."

Még mindig nem a te családod az etalon. A te szüleid nem voltak szülőnek valóak, onnantól meg már tokmindegy a te szempontodból, higy volt e testvéred vagy sem. Te csupán őt akarod okolni, amiért ugy nőttél fel, pedig anyád meg apad hibája.

2021. szept. 5. 14:14
 47/73 anonim ***** válasza:
63%

45.

Lol, ne tedd már egyenlővé az unokát a testvérrel. Én mire mama leszek, leszek már vagy 45 éves, munkába járó nő, reményeim szerint olyan gyermekkel, akit nem nekem kell eltartanom, ha már gyereket szült. Az, hogy nálam van hagyva néha az unoka délutánra, meg idejön egy órára néha, egyáltalán nem érdekelne, sőt örülnék neki. Az én nagyobbik gyerekem se 0-24 áldozata a kistesónak. :D Haza jön, megírja a leckét, eszik, majd tesz vesz valamit, mint hasznos tagja a családnak. Elindítja a mosógépet, leszedi az ágyneműt, vagy épp segít zöldséget pucolni, esetleg elvinni sétálni a középsőt. Max 1 óra. Délután már azzal foglalja el magát, amivel csak szeretné, nem forszírozom.

Sajnos hiába tépem a számat, te örökre ilyen kis magadnak való gyűlölködő magányos kis ördög leszel.

2021. szept. 5. 14:45
 48/73 anonim ***** válasza:
32%

47es én legalább nem azért szültem a gyereket hogy kihasználjam :-D

És miért más az unoka mint a testvér? Az unoka nem családtag? vagy ha neked kell más gyerekére vigyáznod akkor már nem rokon csak ha a te életed könnyíti meg az ingyen cseléd nagyobb gyerek?

2021. szept. 5. 14:48
 49/73 anonim ***** válasza:
62%

"És miért más az unoka mint a testvér? Az unoka nem családtag? vagy ha neked kell más gyerekére vigyáznod akkor már nem rokon csak ha a te életed könnyíti meg az ingyen cseléd nagyobb gyerek?"

Oh hallod, kussolj már. Komolyan súlyos fogyatékos vagy, úgy szét törték azt a széket a fejeden. :D

Leírtam, hogy örülnék, ha jönne hétvégén az unoka, vagy hétközben is benéznének. Vigyáznék is rá akármikor szívesen.

De ez nem egyenlő azzal, hogy nesze itt a gyerek, hétfő kedd szerda a tied, mert én nem érek rá, azt csinálsz vele amit akarsz. :D Mert te így, sarkallatosan példálóztál.

Hol állítottam én ilyet, hogy ilyet csinálok a saját gyerekemmel? Sose bíztam rá órák hosszat a kicsit, ha mennem kellett valahova felnőtt segítséget kértem, vagy inkább vittem magammal őket.

2021. szept. 5. 14:54
 50/73 anonim ***** válasza:
11%

38#

Képzeld nem. Ellenben úgy neveljük őket,hogy mindig számíthassanak egymásra.

2021. szept. 5. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!