Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!
60!
Az a nő, aki mást ugráltatna, az egy gyerekkel is mást fog ugráltatni. Megegyszer, igaz már legalább kétszer leírtam, az én ismeretségi körömben se gyerekként nem volt olyan, akinek bármi feladata lett volna a kóstálóval kapcsolatban, se felnőttként nincs ilyen a környezetemben. Nekem se volt soha semmi feladatom a testvérem körül.
A xaros fenekemet meg nem a gyerekemnek kell törölgetnie, hanem az ápolónak, vagy az idős otthon gondozójának, mert képzeld, én előre gondolkodom. De ez is tökéletes független a testvér kérdéstől, mert aki öregkori gondoskodást vár el a gyerekétől, az az egykétől is ugyanúgy elvárja.
Szörnyű, hogy ennyire megkeseredett vagy
Nehogy már a gyerek döntse el, hogy anya szülhet-e??! Abszurd!
Amikor a húgom született 4 éves voltam. Mikor anya főzte neki és nekünk a kaját, én pelenkáztam a húgom. Életem legszebb élményének tekintem.
Pedig a húgomra is volt, aki azt mondta, minek még egy? Én meg imádtam, alig vártam, hogy megszülessen!
Biztos nem hagynám, hogy a gyerekem mondja meg legyen-e kistesó. Néhány komment azért elég gázos itt....
Ültessétek le a gyereket és mondjátok meg neki, hogy attól, mert tesója lesz még ő is ugyanúgy fontos része marad az életeteknek!
63as az a kötelességed hogy ellásd a nagyobbat és szendvicset csinálj neki mivel gondolom nem ő akart megszületni, ti csináltátok. Az meg pofátlanság megkrni hogy hozzon pelenkát hiszen a kistestért nem ő akarta annak a kötelessége mindent csinálni aki vállalta.
De persze jó csicskáztatni a nagyobbat elhiszem én
66!
B+, de nagyon alacsony értelmi színvonalon élsz, ha egy pelenka oda vitele csicskaztatas. A gyerek ellátása pedig nem egyenlő a popsi fényesre nyalintasaval. Nem, nem a 63 vagyok, hanem egy másik értelmes ember, és nem, nekem nincs csak egy gyerekem, mielőtt bele kötnél. De kapaszkodj, ő is csinál magának szendvicset, ugy 5 eves kora ota, mert se értelmi, se testi fogyatékossága nincs és mi önállónak neveltük.
67es ez szuper akkor gondolom te is oda tudsz vinni egy pelenkát egyedül ha az 5 éves gyereked szendvicset csinál
Ja, nagyon értelmes lehetsz ha szerinted normális ha valaki elli sorba a purdékat, és a másik gyereket csicskáztatja mert leesik az aranygyűrű a nagyasszony kezéről ha a SAJÁT gyerekének pelenkát kell vinni(akit, gondolom ő akart nem a nagyobb gyerek állt késsel szex közben a torkánál). Vagy a gyerek megcsinálásnál is kellett a segítsége?
Annak a kötelessége maradéktalanul ellátni a gyereket, aki akarta.
DE persze szerinted egy anyának mindenhez joga van csak mert sikerült szülnie? Akkor is ráerőlteti a kicsipicibabát a nagyobbra ha az sugárban hány tőle?
68!
Látom te nem kicsit vagy ertelmileg sérült, ezért próbálom a te szintedre lebutítva leírni, hogy kell ezt a pelenka odavitelt elkepzelni:
Anyuka Katikával kirakózik a padlón, Jancsika ott kapálózik mellettük a játszó szőnyegen. Anyukának feltűnik, hogy Janika telerakta a pelenkát.
Anyuka: Katika, hoznál nekem egy pelenkát a Janika szobájából? Gyorsan kicserélem es maf játszhatunk is tovább.
Tudom, a te szinteden ez nem így hangzana, de a világ nagyobb része szerencsére értelmes emberekből áll ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!