Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem, mert kistesó...

Nem szeret engem, mert kistesója lesz?! Hogy oldjam meg? Rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 éves kislányom pár napja tudja, hogy hamarosan kistesója lesz. Először kiakadt, hogy nem akar kistesót, és szedjem ki a hasamból, aztán miután neki, hogy azt nem lehet, teljesen ráfüggött az apjára, mert, hogy csak nekem lesz babám (😂). De viccen kívül rosszul esik, hogy kerül, csak az apját ölelgetni. El fog múlni? :( már 3 napja tart
2021. szept. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
71%

60!

Az a nő, aki mást ugráltatna, az egy gyerekkel is mást fog ugráltatni. Megegyszer, igaz már legalább kétszer leírtam, az én ismeretségi körömben se gyerekként nem volt olyan, akinek bármi feladata lett volna a kóstálóval kapcsolatban, se felnőttként nincs ilyen a környezetemben. Nekem se volt soha semmi feladatom a testvérem körül.

A xaros fenekemet meg nem a gyerekemnek kell törölgetnie, hanem az ápolónak, vagy az idős otthon gondozójának, mert képzeld, én előre gondolkodom. De ez is tökéletes független a testvér kérdéstől, mert aki öregkori gondoskodást vár el a gyerekétől, az az egykétől is ugyanúgy elvárja.

Szörnyű, hogy ennyire megkeseredett vagy

2021. szept. 6. 07:12
 62/73 anonim ***** válasza:
68%
Mondd neki, hogy az apukája csinálta :)
2021. szept. 6. 08:27
 63/73 anonim ***** válasza:
87%
"57es oké, de akkor ugye nem kényszeríted a nagyobbat hogy bármit tegyen a kicsi körül(akár csak vigyen oda egy pelenkát vagy lesse míg te zuhanyzol?)" De, én megkérem, hogy hozzon ide egy pelust, ha épp ott megy el mellette, ahogy én is csinálok neki szendvicset, ha megkér és a konyhában vagyok, hiába magának is képes lenne megcsinálni.
2021. szept. 6. 10:58
 64/73 anonim ***** válasza:
85%
igazabol az apjának el kéne magyaraznia hogy a kistesó dologban ő is részt vett,és neki is babája lesz, nem csak az anyuka "sara". azt is ki kéne találni mi a fenéért reagál így a gyerek. lehet hallott valami ijesztőt a barataitól és kombinál.
2021. szept. 6. 11:39
 65/73 anonim ***** válasza:
71%

Nehogy már a gyerek döntse el, hogy anya szülhet-e??! Abszurd!

Amikor a húgom született 4 éves voltam. Mikor anya főzte neki és nekünk a kaját, én pelenkáztam a húgom. Életem legszebb élményének tekintem.

Pedig a húgomra is volt, aki azt mondta, minek még egy? Én meg imádtam, alig vártam, hogy megszülessen!

Biztos nem hagynám, hogy a gyerekem mondja meg legyen-e kistesó. Néhány komment azért elég gázos itt....

Ültessétek le a gyereket és mondjátok meg neki, hogy attól, mert tesója lesz még ő is ugyanúgy fontos része marad az életeteknek!

2021. szept. 7. 12:33
 66/73 anonim ***** válasza:
31%

63as az a kötelességed hogy ellásd a nagyobbat és szendvicset csinálj neki mivel gondolom nem ő akart megszületni, ti csináltátok. Az meg pofátlanság megkrni hogy hozzon pelenkát hiszen a kistestért nem ő akarta annak a kötelessége mindent csinálni aki vállalta.

De persze jó csicskáztatni a nagyobbat elhiszem én

2021. szept. 7. 15:19
 67/73 anonim ***** válasza:
65%

66!

B+, de nagyon alacsony értelmi színvonalon élsz, ha egy pelenka oda vitele csicskaztatas. A gyerek ellátása pedig nem egyenlő a popsi fényesre nyalintasaval. Nem, nem a 63 vagyok, hanem egy másik értelmes ember, és nem, nekem nincs csak egy gyerekem, mielőtt bele kötnél. De kapaszkodj, ő is csinál magának szendvicset, ugy 5 eves kora ota, mert se értelmi, se testi fogyatékossága nincs és mi önállónak neveltük.

2021. szept. 7. 15:26
 68/73 anonim ***** válasza:
36%

67es ez szuper akkor gondolom te is oda tudsz vinni egy pelenkát egyedül ha az 5 éves gyereked szendvicset csinál

Ja, nagyon értelmes lehetsz ha szerinted normális ha valaki elli sorba a purdékat, és a másik gyereket csicskáztatja mert leesik az aranygyűrű a nagyasszony kezéről ha a SAJÁT gyerekének pelenkát kell vinni(akit, gondolom ő akart nem a nagyobb gyerek állt késsel szex közben a torkánál). Vagy a gyerek megcsinálásnál is kellett a segítsége?

Annak a kötelessége maradéktalanul ellátni a gyereket, aki akarta.

DE persze szerinted egy anyának mindenhez joga van csak mert sikerült szülnie? Akkor is ráerőlteti a kicsipicibabát a nagyobbra ha az sugárban hány tőle?

2021. szept. 7. 15:37
 69/73 anonim ***** válasza:
84%

68!

Látom te nem kicsit vagy ertelmileg sérült, ezért próbálom a te szintedre lebutítva leírni, hogy kell ezt a pelenka odavitelt elkepzelni:

Anyuka Katikával kirakózik a padlón, Jancsika ott kapálózik mellettük a játszó szőnyegen. Anyukának feltűnik, hogy Janika telerakta a pelenkát.

Anyuka: Katika, hoznál nekem egy pelenkát a Janika szobájából? Gyorsan kicserélem es maf játszhatunk is tovább.

Tudom, a te szinteden ez nem így hangzana, de a világ nagyobb része szerencsére értelmes emberekből áll ám.

2021. szept. 7. 15:56
 70/73 anonim ***** válasza:
84%
63-as vagyok. Kötelességem ellátni a gyereket, szívesen is teszem, de 13 évesen van úgy, hogy magának készít szendvicset, sőt, kapaszkodj meg, nekünk is szokott csinálni és nem azért, mert különben megverem, hanem mert örömét leli benne, mert normális lelkületű gyerek és én sem"csicskáztatom", hanem olykor megkérem apróságokra, ezek nálunk oda-vissza működnek.
2021. szept. 7. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!