Jogosan bánt, hogy a szobámat megkapja a féltesóm?
A szüleim elváltak 5 éve, én anyuval élek, de minden 2. hétvégét apunál töltöm. Péntek, szombat, vasárnap.
Apunál a régi szobámban szoktam aludni, meg lenni, mert amíg ott éltünk családként, az volt a szobám. Közel 12 évig. Megszokás.
Apu és az új felesége július végére várjak az öcsémet. Most rendezik át az én szobámat babaszobának. Mert az van a háló mellett. És ez rohadtul fáj. Nem akarom mondani apunak, de az az én szobám, sok emlékem van onnan. És igen, cserébe az eddigi vendégszobát berendezik nekem új, “felnőttes” bútorokkal apám szavaival élve, de én a régi szobámat is szerettem. Mindössze azért döntöttek így, mert a vendégszoba a ház másik felében van. Az sincs olyan messze, csak a konhya és nappali másik felében. Ha már egyszer éjszaka fel kell kelni a babához, akkor nem mindegy, hogy 10 méterrel többet sétlnak? Tudom, bunkón hangzik. Valamiért logikusabbnak érzem ha az eddig üres szobát (mert sosem aludtak nálunk (vagyis már náluk) vendégek) rendeznék be az öcsémnek. Akkor az én "új szobámra" se kéne költeni.
17/lány
Na ide figyelj, te rosszindulatú kis féreg!
Takony pisisként neked SEMMI, azaz SEMMI közöd nincs az apád meg az új felesége gyerekvállalásához, de képzeld, még ahhoz sem lenne, ha anyukáddal akartak volna még egyet! Neked KUSS van ebben a kérdésben, kizárólag rájuk tartozik, vállalnak-e. Szóval rohadtul nem kellett volna előtted egy percet sem beszélniük erről, pláne nem bármit is egyeztetni egy ilyen kis szarossal 😂 Persze, majd felnőtt emberek egy 17 évestől kérnek engedélyt kvázi, hogy ugyan, lehetne-e még egy gyerekük. Nagyon el vagy te tévedve. Úgyhogy innentől semmi jogod olyanokat ugatni rosszindulatúan, hogy biztos nem is akarta apád, mert erről SEMMIT nem tudsz és jogosan, mert SEMMIT nem is kellett veled megosztania.
Ja egyébként meg egy sunyi tetű vagy ezen felül. Mit pattogsz itt a mocskos kis pofáddal, annyi vér már nincs a pucádban, hogy odaállj apád meg a felesége elé és felvállald, hogy ő csak ugat, lepetézik, féreg, befúrta magát stb, csak hogy idézzem, amiket ideokádtál róla (persze csak miután nem tetszettek a válaszok és muszáj volt megpróbálnod átírni a sztorit)? Akkor ki is jópofizik kivel? Segítek, pont te a nővel, mert ezt már nem mered megtenni, csak sunyin keverni a szart meg belerondítani a közös életükbe. Mi van, félsz, hogy ha őszinte lennél, apuci többet nem nyalná ki a retek elkényeztetett kis pcsádat?
direktesen szétvág egy családot
Apád meg anyád önként és dalolva mentek szét. Hogy aztán ebben az időszakban apád talált valakit az nehogy a nő hibája legyen.
Én továbbra is tartom, hogy egy szó nem igaz az egészből, ha mégis, akkor nyilvén anyád a felbujtó, mert egy 17 éves nem lehet amgától ekkora görény.
Tudom, hogy nem volt jó a házasságuk, mert ahogy idősebb lettem anyám nekem mesélt erről. Ezt szépen kihasználta az új felesége. Menthető lett volna a házasságuk, nem voltak olyan nagy gondok.
Apád nem akarta megmenteni. Ennyi. Nem csoda, ha az új nő annyira szemét, mint írod, akkor anyád még rosszabb lehet, hiszen az emberek nem szokták a jót rosszra cserélni, csak fordítva. A hát apádé, tehát anyád is csak beletette a seggét. Neki szabad, a nőnek nem?
Mert nem akarok belemenni a mélységekbe. Illetve nem akartam.
Jó, lehet eltúlzom amiket írok róla, de tényleg nagyon haragszom rá!
Magát a személyiségét, amit felém mutat, azzal nincs baj, csak tudom, hogy álca.
Aha, apád félrekefélt, de a nő a hibás... 🤣🤣🤣🤣🤣
Isten az egben gyere le. 🤦♀️
Fergetegesen ostoba vagy és fullba tolod a kretént de nem esik le. 🤣
Teged mutogatni kéne, mint peldá a fogamzásgátlás fontosságára.
Figyu muci, ha valami menthető és menteni akarják, oda 3. NEM tud bekavarni.
Apád NEM akarta megmenteni, dolgozd már vegre fel.
+ ha apád gyereket vállal a nővel, akkor SZERETI és, ha kiderülne milyen tetű vagy akkor bozony nem állna melléd. Nem egy példt lattam erre.
Próbáld ki! Csak nehogy pofára ess te kis pitsa.
Az én apám pedig nem tetű. Kb ő az, aki eddig mindig azt nézte, hogy nekem jó legyen. Még anyámnál is jobban.
Nem vagyok ostoba, csak én tudom, hogy mi történt. Ha a te apád kefélre félre, tapsikolva simogatnád a nőcske fejét, milyen rendes és ügyes volt?
Akit szeretsz azzal nem veszekedsz. Előre megsúgom, hogy ebből a házaságből is válás lesz. Lehet nem most, hanem 3 év múlva. Nem passzolnak össze. És hát igen, fontos lenne a fogamzásgátlás. Talán itt se történt volna meg ez a baleset.
De tudjátok mit! Fog még ez a nő copni, mikor egyedül lesz hagyva az ordító kisgyerekkel egész napokat. Ha ott is leszek, NEM fogok segíteni. Apám reggeltől estig dolgozik.
+Egy rendes szülőnek (márpedig apám rendes), a gyereke az első. Nem egy holmi, pár éve ismert pitsa. Nem tehetek róla, hogy akiket te ismertél nem voltak jól összerakva. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!