Mi a véleményetek arról, hogy egy 16 éves gyerek megkapja apucitól a hitelkártyát külföldi osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 22:20
2/37 anonim válasza:
És? Ez a 21.század már szinte mindenki használ kártyát.Inkább azzal szaladgáljon mint egy csomó kpval,sokkal biztonságosabb és egyszerűbb. Ha megbízható akkor simán rá lehet bízni. A szüleim nekünk is odaadták gyakran a kártyájukat mert megbízhatóak vagyunk és csak előre megbeszélt dolgokra használtuk.
3/37 anonim válasza:
Azt, hogy biztos jó gyerek, ha az apja megbízik benne ennyire. Meg hogy semmi közöd hozzá.
4/37 anonim válasza:
Vastagon leszarom mások pénzügyeit.
5/37 anonim válasza:
Ha egy "átlagosabb" keret van rajta, akkor nem tud mit tenni a gyermek, szimplán használja.
7/37 anonim válasza:
Én is megkaptam ennyi idősen, csak én nem "apucitól" hanem "anyucitól". Arra az esetre, ha valami váratlan helyzet lenne, és több pénz kell, mint amennyi költőpénzt vittem. Nem használtam végül is, de megnyugtató volt, hogy nálam van.
8/37 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen csak provokáció.
9/37 anonim válasza:
Milyeikre vagy irigy? Hogy van hitelkártya, hogy van pénz vagy hogy van jó arc apuci?
10/37 anonim válasza:
Az csak egy kártya, lehet vele vajat kenni kenyérre, a hozzá tartozó számlán lévő fedezet a lényeg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!