szomorú hogy nem a bankkártyát bízza rá.ez a bizalmatlanság jele.
2017. ápr. 8. 23:22
12/37 anonim válasza:
Az, hogy én az apuka helyében nem bíznék a kölyökben. De ez az ő dolga, ha apuci azt akarja, hogy a gyerek (vagy egy ügyes tolvaj) lehúzza zsével, akkor hajrá. Nem neked fáj. :D
2017. ápr. 8. 23:30
13/37 anonim válasza:
Mondjuk jó volna tudni, hogy a kérdező tudja-e, hogy mi a különbség a bankkártya (debit) és a hitelkártya (credit) között.
Egyébként nekem is van egy revolut-os debit kártyám, aminél még nem is a folyószámla/hitelszámlám a fedezet, hanem egy prepaid számla. Simán használhatná bárki.
Egyébként az Erste-nél például online be tudom állítani, hogy az elkövetkezendő 2 napban napi 20000 Ft a limit és 30 kártyás vásárlás + 0 kp felvét.
Külföldön én is mindenhol kártyát használok, szerencsére jobb helyeken már a klotyót is lehet paypass-al fizetni.
2017. ápr. 8. 23:47
14/37 anonim válasza:
Ha megbízik benne, adja nyugodtan.
2017. ápr. 8. 23:54
15/37 anonim válasza:
Kérdező, te olyan vagy, mint a szomszéd Ili néni, a detektív.
Ő állandóan nyomoz, mindig a szomszédok ügyei érdeklik. :-)
2017. ápr. 9. 00:03
16/37 anonim válasza:
Melyikre vagy irigy? A pénzre, vagy a jó apa-fia kapcsolatra?
2017. ápr. 9. 00:13
17/37 anonim válasza:
Napi "irigy proli vagyok" kérdés.
2017. ápr. 9. 01:08
18/37 anonim válasza:
Kérdező!
Miért izgat egy -pl. 20ezer Ft/nap limitre beállított- bankkártya, amikor az osztálykiránduláson minden gyereknél 100ezres okostelefon van??!
2017. ápr. 9. 07:52
19/37 anonim válasza:
Semmi közöm hozzá, ahogy neked sem. Miért baj az, ha valaki megadja a gyerekének, amit csak tud ? Ne legyünk már ennyire prolik.
2017. ápr. 9. 09:23
20/37 anonim válasza:
Mi a húgomnak csináltattunk apukám hitelkártyájahoz társkártyát. Így utasbiztosítás is van hozzá külföldön, illetve ezzel vette minden hónapban a vonat- és buszbérletét, így kapott utána apukám visszatérítést. Soha meg nem fordult a fejünkben, hogy lenullázná a keretet. De persze sokszor előfordul ilyen (bankban dolgozok, sok érdekes sztori van).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!