Jogosan bánt, hogy a szobámat megkapja a féltesóm?
A szüleim elváltak 5 éve, én anyuval élek, de minden 2. hétvégét apunál töltöm. Péntek, szombat, vasárnap.
Apunál a régi szobámban szoktam aludni, meg lenni, mert amíg ott éltünk családként, az volt a szobám. Közel 12 évig. Megszokás.
Apu és az új felesége július végére várjak az öcsémet. Most rendezik át az én szobámat babaszobának. Mert az van a háló mellett. És ez rohadtul fáj. Nem akarom mondani apunak, de az az én szobám, sok emlékem van onnan. És igen, cserébe az eddigi vendégszobát berendezik nekem új, “felnőttes” bútorokkal apám szavaival élve, de én a régi szobámat is szerettem. Mindössze azért döntöttek így, mert a vendégszoba a ház másik felében van. Az sincs olyan messze, csak a konhya és nappali másik felében. Ha már egyszer éjszaka fel kell kelni a babához, akkor nem mindegy, hogy 10 méterrel többet sétlnak? Tudom, bunkón hangzik. Valamiért logikusabbnak érzem ha az eddig üres szobát (mert sosem aludtak nálunk (vagyis már náluk) vendégek) rendeznék be az öcsémnek. Akkor az én "új szobámra" se kéne költeni.
17/lány
Szerintem te sem nyalnád annak a talpát aki a te családoddal tenne ilyet és most olyan helyen élvezkedik, ahol neked kéne lenni.
Bocs, itt mindenki tapsolna és örvendene!
Mint mondtam, lehet, hogy semmit sem, ha apám túléli. Érdekes lenne!
Akkor te aztán nem fogsz qurva jót röhögni, mert ő sose csinálna ilyet. Én ismerem, nem ti!
Kaparnom akkor sem kell soha ha innen csak harmadot kapok. Anyai ágról egyetlen unoka vagyok és gyerek. Onnan eleve lesz 1 házam. :))) Meg ha nem költözünk el, akkor a jelenlegi lakás is :) hupszi!
Úgy ne járj, kislány, hogy apád megválik a házától, elkölti az árát, te meg hoppon maradsz. Örökölni csak akkor lehet, ha valaki meghal, addig nem! Hiába NEM mondasz le a részedről, NINCS még részed!
A beköltözésről szólva a mostohád simán megfúrhatja a dolgot, a későbbiekben pedig, ha haszonélvezetet kap, akár meg is tilthatja, hogy - immár résztulajdonosként - , betedd a lábadat az apai házba, amíg ő él.
Kár itt vergődni és toporzékolni, a törvényt mindenkinek be KELL tartani, még neked is!
102-es, ez megeshet amúgy, mert a nő egy féreg.
nincs MÉG részem, ahogy a nőnek SINCS! Ergo még mindig ott tartunk, hogy apámnak kell dönteni a házban történtekről.
Persze, az elején írtam, hogy nem lehet rá rossz szavam, mert kedves és szinte kinyalja a seghem, de az egy kamu álca. Ha már itt tartunk, akkor nem szépítek. Apámnak próbál jópofizni így, mert tudja, hogy nem viselné őt el ha nem fogadja el a lányát.
Különben ha tulajdonos vagyok, NEM tilthatja meg, hogy belépjek.
Amíg apám él, addig meg 100%, hogy NEM tilthatja meg!:)
Hülye pcsa, legalább emlékzenél, mit hazudtál két napja...
Hozzáteszem semmi bajom apám új feleségével mint emberrel, rendes nő
Ma meg féreg?
Deee mucika, haszonélvező a tulajt is kibaszhatja. 🤣
De, hogy te mekkora féreg vagy, az csak a mostani kommentjeidből jött le. Eddig, 'csak' miss pitsának hittelek, de kiderült rosszabb vagy. 🤮
Előbb vagy utóbb, de erra apád is rá fog jönni! Biztos lehetsz benne, nem egy ilyen kis nyominger fázott már rá a túlzott magabiztosságra. 🤷♀️
Szerencsére.
Arról fog tenni apám még életében, hogy ez ne történjen meg.
Valamint idővel úgy is rájön miért törtetett oda az a kis nőci :) Akkor fogok én nevetni! Bár még meg sem született a gyermek! Bármi történhet, van még 2 hónap.
Szerencsére az ilyen hasznot leső nők se sokszor jártak jól! :)
Apám ismer eléggé. És tudja milyen vagyok. Ti nem tudtok szinte semmit. Pár mondatot láttok belőlem. Kínos.
Nagyképű, beképzelt, önző, öntelt.. ezek a szavak jutnak rólad az írásod alapján eszembe.
Az ilyen gyerekek szoktak hatalmas pofont kapni az élettől!
Őszintén kívánom, hogy időben vedd észre magad és ne történjen ez meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!