Ez fair anyámék részéről?
Nagyon szeretnék elköltözni a páromhoz, de még tanuló vagyok (egyetem), így nem tudnék mellette annyit dolgozni, hogy el is tartsam magam. Igen, nem vagyok mindent egyszerre bírő hős, ahogy a neten mindenki más az. Max hétvégén lenne rá időm.
Anyuámék viszont nagyon szigorúak. Nem engednek szinte semmit. Bulizni is alig járhattam amíg 18 nem lettem, minden ismerősömmel problémájuk volt stb. Most, hogy felnőtt vagyok sem néznek jó szemmel semmit. Állandó ordítás megy otthon. A párom szerintük nem hozzám való, holott alig ismerik. 27 éves és szerintük ez hatalmas korkülönbség. Hát szerintem nem :D a párom felajánlotta, hogy “eltart” ha elköltözök hozzá, de én ezt nem szeretném így hétvégén mindenképp dolgoznék ebben az esetben, hogy valamennyit én is tehessek a közösbe.
A probléma az, hogy anyukám kijelentette(apámmal karöltve), ha netán vége lenne a kapcsolatomnak hozzájuk vissza nem mehetek, mert ők csak jót akarnak nekem és én ellenállok. Szóval szerintük ezesetben legyek teljesen önálló, miközben még nagyban folynak a tanulmányaim. Nem hinném, hogy vége lesz a kapcsolatunknak amúgy, nagyon harmónikus és szeretjük egymást, de sose tudni semmit atombiztosra. Szerintetek fair ez így? Ők üldöznek el! Ha békességben engednék, hogy a szerelmemmel legyek eszem ágában sem lenne költözni amíg nem tudok saját lábra állni.
20/lány
Költözz el gyorsan, kérdező! Majd mikor anyádék leveszik rólad a kezüket, akkor meglátod milyen az igazi felnőtt élet. Viszont a téged támogató 1-2 válaszoló nem lesz sehol, nekik mindegy mivel cseszed el az életed.:)
Igen, nagyon könnyű lesz neked munka és végzettség nélkül 20 évesen a saját lábadra állni 0 családi támogatással. Ezt mindenki megmondhatja neked, akit erre vitt az élet. Te meg önszántadból döntesz így. Sok sikert kívánok!
Nem ők üldöznek el, a döntéseket te hozod meg.
A többség (aki azt mondja, maradj a fenekeden, had érjen még az a kapcsolat az összeköltözésre) valszeg túl van már az első szerelmén, akikről azt gondolták, hogy csak ő, soha senki más. Szóval tapasztalatból beszélnek. Ugyazez volt nálam is. Nem te vagy az első szerelmes ember nyugi.
Első szerelem, minden rózsaszín, hatalmas öntudat. Ez szép és jó. Csak használd az agyad is. Diplomázz le. Szerezz egy normális melót, tegyél félre. Utána költözz.
Szüleid, habár ez túl radikális vélemény részükről, de már átéltek egyet s mást, nem cseszegetésből mondják, amit. Figyelmeztetnek. De ne őket okold, ha elmész, az a te döntésed. Felnőtt vagy, vállald fel.
Csak előtte túrd fel itt a párkapcsolati problémás kérdéseket, rengeteg a: túl hamar költöztünk össze, nem ilyen volt az elején, az exe megkeseríti az életünket, a gyereke fontosabb mint én, én kinyalom a senekét, mégis úgy bánik velem...kérdés.
Nyilván jól is elsülhet, de a nagyátlag nem ezt mutatja.
Azért sok sikert!
64: bzd meg
65: te is bzd meg
A kérdező nem kíváncsi a ti vitátokra. Miért veszekedni jöttök erre az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!