Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez fair anyámék részéről?

Ez fair anyámék részéről?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék elköltözni a páromhoz, de még tanuló vagyok (egyetem), így nem tudnék mellette annyit dolgozni, hogy el is tartsam magam. Igen, nem vagyok mindent egyszerre bírő hős, ahogy a neten mindenki más az. Max hétvégén lenne rá időm.

Anyuámék viszont nagyon szigorúak. Nem engednek szinte semmit. Bulizni is alig járhattam amíg 18 nem lettem, minden ismerősömmel problémájuk volt stb. Most, hogy felnőtt vagyok sem néznek jó szemmel semmit. Állandó ordítás megy otthon. A párom szerintük nem hozzám való, holott alig ismerik. 27 éves és szerintük ez hatalmas korkülönbség. Hát szerintem nem :D a párom felajánlotta, hogy “eltart” ha elköltözök hozzá, de én ezt nem szeretném így hétvégén mindenképp dolgoznék ebben az esetben, hogy valamennyit én is tehessek a közösbe.

A probléma az, hogy anyukám kijelentette(apámmal karöltve), ha netán vége lenne a kapcsolatomnak hozzájuk vissza nem mehetek, mert ők csak jót akarnak nekem és én ellenállok. Szóval szerintük ezesetben legyek teljesen önálló, miközben még nagyban folynak a tanulmányaim. Nem hinném, hogy vége lesz a kapcsolatunknak amúgy, nagyon harmónikus és szeretjük egymást, de sose tudni semmit atombiztosra. Szerintetek fair ez így? Ők üldöznek el! Ha békességben engednék, hogy a szerelmemmel legyek eszem ágában sem lenne költözni amíg nem tudok saját lábra állni.

20/lány

2021. jan. 27. 08:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:

Még nem, de ha odaköltözök eltart, ergó nekem nem kell halálramelóznom magam tanulás mellett. És türelmesen megvárja amíg befejezem az egyetemet. Ő is azt akarja, hogy nekem legyen jó.

Keres eleget, nem fogok számokat írni. És saját lakásban. Igaz, a testvérével él, de külön lakrészben, teljesen elszigetelten, felosztott rezsivel stb.

2021. jan. 27. 11:23
 42/89 anonim ***** válasza:
85%

Azt mondtad nagyon szeretnél pároddal összeköltözni. Most azt mondod "amúgy sem én akarok", csak kikényszerítik szüleid.

Igazából a szüleidet akarod ott hagyni, nem? Megértem, hogy szeretnél külön költözni 20 évesen. Azt nem támogatják, hogy saját albit vegyél ki vagy lány lakótársnál szobát kivenni, esetleg koliba költözni?

2021. jan. 27. 11:23
 43/89 A kérdező kommentje:
Szeretnék a párommal élni, de tudnék várni addig amíg elvégzem az egyetemet, hogy rendesen kereső emberként legyek mellette....viszont ha anyámék kierőltetik előbb elhúzok.
2021. jan. 27. 11:24
 44/89 anonim ***** válasza:
71%
A tesójával él együtt...? Jaj kislány, itt akkora red flagek vannak, hogy kidől a ház oldala, ha random embereket kérdeznél meg az utcán is egyöntetű lenne a vélemény a pasidról. Bőven elég ennyi információ, hogy mindenki beazonosítsa ezt a típusú embert.
2021. jan. 27. 11:26
 45/89 A kérdező kommentje:
Azért mert maga mellé vette a fiatalabb testvérét? Hogy segít neki, hogy ne kelljen egyedül albira költeni? Igen, szerintem is pocsék ember -.-
2021. jan. 27. 11:28
 46/89 anonim ***** válasza:
62%
Összesegeben nem fair a szüleidtől, hogy a viselkedésükkel pont azt érik el, amit el akarnak kerülni, hogy el akarsz menekülni tőlük, bele egy olyan helyzetbe, amitől védeni akarnak, valahol jogosan. Én is védeném a lányomat csak más eszközzel, nem a veszekedéssel. Ördögi kör
2021. jan. 27. 11:31
 47/89 anonim ***** válasza:
74%

Ha tudnál addig várni, amíg elvégzed az egyetemet, akkor várj addig. Erről szól a kérdés is.

Ez az "anyuék idegelnek és jajjnekem" csak kifogás. Véleményük van, tiltva nem vagy, innentől kezdve a többi csak a saját hisztid.

2021. jan. 27. 11:32
 48/89 anonim ***** válasza:
68%
45 Jaaaaj, de kis buta vagy. Igen, ez kb annak a megfelelője, mikor valaki azt mondja:"Nem én lakom anyámmal, anyám lakik velem". Hát hogyne.
2021. jan. 27. 11:32
 49/89 A kérdező kommentje:
Ja, csak, hogy ő nem az anyjával és és nem is kap pénzt senkitől. Teljesen önálló.
2021. jan. 27. 11:45
 50/89 anonim ***** válasza:
73%
Te viszont nem vagy az. Ergo maradj a popódon, amíg az leszel.
2021. jan. 27. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!