Ez fair anyámék részéről?
Nagyon szeretnék elköltözni a páromhoz, de még tanuló vagyok (egyetem), így nem tudnék mellette annyit dolgozni, hogy el is tartsam magam. Igen, nem vagyok mindent egyszerre bírő hős, ahogy a neten mindenki más az. Max hétvégén lenne rá időm.
Anyuámék viszont nagyon szigorúak. Nem engednek szinte semmit. Bulizni is alig járhattam amíg 18 nem lettem, minden ismerősömmel problémájuk volt stb. Most, hogy felnőtt vagyok sem néznek jó szemmel semmit. Állandó ordítás megy otthon. A párom szerintük nem hozzám való, holott alig ismerik. 27 éves és szerintük ez hatalmas korkülönbség. Hát szerintem nem :D a párom felajánlotta, hogy “eltart” ha elköltözök hozzá, de én ezt nem szeretném így hétvégén mindenképp dolgoznék ebben az esetben, hogy valamennyit én is tehessek a közösbe.
A probléma az, hogy anyukám kijelentette(apámmal karöltve), ha netán vége lenne a kapcsolatomnak hozzájuk vissza nem mehetek, mert ők csak jót akarnak nekem és én ellenállok. Szóval szerintük ezesetben legyek teljesen önálló, miközben még nagyban folynak a tanulmányaim. Nem hinném, hogy vége lesz a kapcsolatunknak amúgy, nagyon harmónikus és szeretjük egymást, de sose tudni semmit atombiztosra. Szerintetek fair ez így? Ők üldöznek el! Ha békességben engednék, hogy a szerelmemmel legyek eszem ágában sem lenne költözni amíg nem tudok saját lábra állni.
20/lány
Jézusom, első komoly kapcsolat, alig pár hónapja tart, ráadásul a férfinek gyereke is van. Ettől én is óvnám a lányomat, pláne hogy hozzá is akarsz költözni és így kitartott leszel.
A szüleid hozzáállása helyes, a módszerük már kérdéses.
Hol mondta hogy gyereke van?:D
6, bocs, de nem hinném, hogy ki fog dobni, mert szeretjük egymást és sose éreztem ilyen harmóniát 2 ember között. a 40 000 azért kell, hogy ami nekem kell legalább meg tudjam venni és ne a páromtól kérjek kölcsön egy szendvicsre vagy pólóra!
A párom támogatja a tanulmányaimat 10-es, ezért is ajánlotta fel, hogy eltart és inkább tanuljak! Ha elvégzem, még 3 félévem van, akkor pedig én is dolgoznék természetesen rendes munkaidőben!
Igen, van egy gyereke, lentebb írtam. Egy 4 éves fiú. Ritkán van nála, mert az előző párja elég kattos volt, messze is lakik a gyerekkel együtt.
De ez nem befolyásol semmit, engem nem érdekel. Nem lennék teljesen kitartott, valamennyi pénzt szereznék.
Leírom, hogy mi lesz ebből az együttélésből. Összeköltözöl a pasiddal. Mivel ő fog eltartani, ezért jogosan elvárja, hogy vezesd a háztartást. Bármit is mondasz, ez nagyon nyögvenyelősen fog menni, hiszen tapasztaltod nincs benne. Anyuéknál hiába mosogattál, porszívóztál néha, az nem ugyanaz, mint 2 főre ellátni egy teljes háztartást tanulás mellet. Hétvégén pedig elvileg dolgozni fogsz. Párkapcsolati tapasztalatod nincsen. A párodra időd nem nagyon lesz, mivel hulla fáradt leszel mindig. Ezen állandóan veszekedni fogtok, meg azon is, hogy nem fogod tudni vezetni a háztartást.
Aztán bejön a képbe majd a párod exével való hadakozás, a gyereket láthatáskor ki kell szolgálnod, valamint alapból alkalmazkodnod kell a párod gyerekéhez.
Tudod ez még 30-40 éves embereken is kifog, nemhogy egy naiv 20 éves lányon. Egyszerűen nincs még annyi élettapasztalatod,gyakorlatiasságod és bölcsességed, hogy képes legyél ezt a helyzetet helyén kezelni.
Azt meg már nem is említem, hogy milyen hamar rá fogsz jönni, hogy 20 évesen nagyon nem ilyen életre vágyik egy iskolás lány.
14, hogyne, minden lány ezt érzi az első rózsaszínködös szerelemnél.
Első párkapcsolatnál, pár hónap után, saját normális kereset nélkül ne rohanj annyira a nyakára költözni.
Ráér az jövőre is, ha akkor is még ugyanígy érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!