Ez fair anyámék részéről?
Nagyon szeretnék elköltözni a páromhoz, de még tanuló vagyok (egyetem), így nem tudnék mellette annyit dolgozni, hogy el is tartsam magam. Igen, nem vagyok mindent egyszerre bírő hős, ahogy a neten mindenki más az. Max hétvégén lenne rá időm.
Anyuámék viszont nagyon szigorúak. Nem engednek szinte semmit. Bulizni is alig járhattam amíg 18 nem lettem, minden ismerősömmel problémájuk volt stb. Most, hogy felnőtt vagyok sem néznek jó szemmel semmit. Állandó ordítás megy otthon. A párom szerintük nem hozzám való, holott alig ismerik. 27 éves és szerintük ez hatalmas korkülönbség. Hát szerintem nem :D a párom felajánlotta, hogy “eltart” ha elköltözök hozzá, de én ezt nem szeretném így hétvégén mindenképp dolgoznék ebben az esetben, hogy valamennyit én is tehessek a közösbe.
A probléma az, hogy anyukám kijelentette(apámmal karöltve), ha netán vége lenne a kapcsolatomnak hozzájuk vissza nem mehetek, mert ők csak jót akarnak nekem és én ellenállok. Szóval szerintük ezesetben legyek teljesen önálló, miközben még nagyban folynak a tanulmányaim. Nem hinném, hogy vége lesz a kapcsolatunknak amúgy, nagyon harmónikus és szeretjük egymást, de sose tudni semmit atombiztosra. Szerintetek fair ez így? Ők üldöznek el! Ha békességben engednék, hogy a szerelmemmel legyek eszem ágában sem lenne költözni amíg nem tudok saját lábra állni.
20/lány
25 "Anyósék" nálatok is problémás ak lesznek, hiszen ellenzik a kapcsolatotok.
Ez a "kivette a kezéből a seprűt" szöveg meg csak azt mutatja meg, hogy a pasid még felseperni sem tud rendesen. Tudom, majd rákontrázol, hogy nem igaz. De láttam én már karón varjút. Mondom én, hogy az egész háztartás rád fog hárulni. Lenne itt sok problémátok.
A pároddal kapcsolatban érdemes egy-két dologba belegondolni.
Pl. abba, hogy 22 évesen gyereket nemzett. A mai világban már ez is elég meredek, de tegyük fel, ez még a legkisebb baj.
Amit még tudunk róla, hogy még az ex nője szüleivel sem jött ki, (a volt asszony leszidta, amiért nem ért haza=) elment otthonról csavarogni, míg a volt párja a gyerekkel küszködött egyedül otthon, a részét nem vette ki a háztartás vezetéséből, ezután elhagyta a családját, mivel lusta volt felnőni a feladathoz. Azóta pedig szinte nem is foglalkozik a gyerekével, elvileg.
Hát, sokan nem akarnának ilyen pasit a lányuk mellé, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!