Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez szerintetek sem normális...

Ez szerintetek sem normális anya részéről?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a tudtom nélkül több rokonunkat (keresztszülőket, nagyszülőket) invitálja be az én szobámba, ha nem vagyok otthon. Kiakadtam, mondván, hogy nem szeretném, ha ez máskor is előfordulna, hiszen a személyes dolgaim a szobámban vannak. Illetve felmerült bennem az is, hogy mi lesz akkor, ha majd nálam alszik a párom. Akkor is bejönnek majd?

17/L

2020. aug. 18. 19:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
Az miért jó neki?xd
2020. aug. 18. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Mi az hogy beinvitálja? Megmutatja, hogy ez a Jucika szobája, nézzétek, vagy ott altatja őket? Amúgy ha zavar mondd meg anyukádnak, hogy ne hívja be az embereket a szobádba. Vagy nem érdekli? Minek hívja be oda őket?
2020. aug. 18. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Mekkora problema. Figyelj a szobad a szsmelyes tered ok. E a tulajdonjog a szuleide vagy akinek a neven van a lakas es mivel vannak szuleid te meg nem alberletben laksz ott igy van joguk bemenni es ezek szerint azok a szulotipusok akik korbevezetnek minden rokont a lakason csak ugy buszkesegbol.

Ha a szobad nem egy undoritoan mocskos es budos tinilany szoba ahol a tamponjaid settaposva hevernek a szonyegen akkor miert zavar? Vagy fuves cigiket is szetnyomkodtal a falon? Vagy sorosdobozok gurulnak az agyad alatt? Ha meg a tangabugyijaid es a egyeb nyalanksagok hevernek szanaszejjel akkor ideje megtanulnod olyna helyre es ugy rakno hogy akkor se vallj szegyent ha csotores miatt a katasztrofavedelem hatolna be a lakasotokba es nezegetne a szobadat.

Anyukadnam azt mond meg hogy te nem nagyon szereted ha a tudtod nelkul ott jarkal valaki felsz hogy veletlen arrebb tesznek valamit vagy elpakoljak amit te direkt egy bozonyos helyre tettel es felsz igy elkallodnak a targyaid.

Ha lesz baratod arra keszulj ugyanugy benyitogatnak majd ha nem leszel otthon. Probalj hamar onnalosodni ha annykra zavar.

2020. aug. 18. 20:00
 4/13 anonim válasza:
100%
Egyébként anyukád turistavezető?
2020. aug. 18. 20:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :D

Fogalmam sincs miért jó.

#3 : Nem vagyok trehány, mindig rend van a szobámban.

Ma próbáltam vele beszélni erről, de azt mondta, hogy hallani sem akar arról,hogy ez az én szobám, és nem hívhatja be a rokonokat.

Egyébként tényleg nem tudom, hogy mi a jó ebben, van 3 másik szoba.

És igen, volt már olyan eset, hogy nagyim bejött a szobámba, amíg nem voltam otthon, és kidobott papírokat, amikre azt hitte, hogy szemetek, közben meg sulis cuccok voltak. De anya szerint ugye csaj "jót akart.." Minden el van ezzel intézve.

2020. aug. 18. 20:09
 6/13 A kérdező kommentje:
*csak
2020. aug. 18. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszéltél még vele?
2020. aug. 18. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Zárd az ajtót kulccsal! Csak ezt tudom ajánlani, ha szavakkal nem lehet meggyőzni anyud.
2020. aug. 18. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,hátha jobb kedved lesz...unokahugom nagyija a "szakadt farmert"megvarta:))
2020. aug. 18. 20:29
 10/13 A kérdező kommentje:

7-es : mamámmal?

8-as : a szüleim nem adják ide a kulcsot..

2020. aug. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!