Ez szerintetek sem normális anya részéről?
Kiderült, hogy a tudtom nélkül több rokonunkat (keresztszülőket, nagyszülőket) invitálja be az én szobámba, ha nem vagyok otthon. Kiakadtam, mondván, hogy nem szeretném, ha ez máskor is előfordulna, hiszen a személyes dolgaim a szobámban vannak. Illetve felmerült bennem az is, hogy mi lesz akkor, ha majd nálam alszik a párom. Akkor is bejönnek majd?
17/L
Mekkora problema. Figyelj a szobad a szsmelyes tered ok. E a tulajdonjog a szuleide vagy akinek a neven van a lakas es mivel vannak szuleid te meg nem alberletben laksz ott igy van joguk bemenni es ezek szerint azok a szulotipusok akik korbevezetnek minden rokont a lakason csak ugy buszkesegbol.
Ha a szobad nem egy undoritoan mocskos es budos tinilany szoba ahol a tamponjaid settaposva hevernek a szonyegen akkor miert zavar? Vagy fuves cigiket is szetnyomkodtal a falon? Vagy sorosdobozok gurulnak az agyad alatt? Ha meg a tangabugyijaid es a egyeb nyalanksagok hevernek szanaszejjel akkor ideje megtanulnod olyna helyre es ugy rakno hogy akkor se vallj szegyent ha csotores miatt a katasztrofavedelem hatolna be a lakasotokba es nezegetne a szobadat.
Anyukadnam azt mond meg hogy te nem nagyon szereted ha a tudtod nelkul ott jarkal valaki felsz hogy veletlen arrebb tesznek valamit vagy elpakoljak amit te direkt egy bozonyos helyre tettel es felsz igy elkallodnak a targyaid.
Ha lesz baratod arra keszulj ugyanugy benyitogatnak majd ha nem leszel otthon. Probalj hamar onnalosodni ha annykra zavar.
Köszi a válaszokat! :D
Fogalmam sincs miért jó.
#3 : Nem vagyok trehány, mindig rend van a szobámban.
Ma próbáltam vele beszélni erről, de azt mondta, hogy hallani sem akar arról,hogy ez az én szobám, és nem hívhatja be a rokonokat.
Egyébként tényleg nem tudom, hogy mi a jó ebben, van 3 másik szoba.
És igen, volt már olyan eset, hogy nagyim bejött a szobámba, amíg nem voltam otthon, és kidobott papírokat, amikre azt hitte, hogy szemetek, közben meg sulis cuccok voltak. De anya szerint ugye csaj "jót akart.." Minden el van ezzel intézve.
7-es : mamámmal?
8-as : a szüleim nem adják ide a kulcsot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!