Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális anyám részéről?

Ez normális anyám részéről?

Figyelt kérdés
Mióta összeköltöztünk anyám barátjával azota nagyon megromlott a kapcsolatunk mindenen felhuzza magat mindenbe belekot eltart de lelekben nincs velem nyilvánvaló teljesen h anyámnak a barátja a legfontosabb sose voltam neki eleg jo es mindig arra törekedett h barátjának jo legyen voltak vannak jo pillanataink olyankor enis mas vagyok de általában csak basztat mindenért bolhabol elefántot csinál. Sose állt ki mellettem de valamelyik nap annyira osszevesztunk h barátja azt mondta akár húzhatok is a budos francba nos ilyenkor legyen akármi egy anya kiall a lánya mellett o nem...sőt felhivott egy közös ismerőst akivel mindent megbeszélek h neki panaszkodjanak és 1 hónapot adtak h én valtozzak különben mehetek el és ezt a saját anyám mondta meg h nemtud miattam nyugodtan élni a leendo férjével stb... De nem szóltam h ezeket az ismerős elmondta hanem magamba puffogtam es írtam dolgokat nem szep dolgokat dehat na ki csinál ilyet... Aztán mar kezdtek rendeződni a dolgok de egy másik telefonomba bejelentkezve maradtam messengeren ez rezgett otthon és ők meg beleneztek és elolvastak mindent egy szálig... Volt közte egy morbid poén aztis hozzámvagtak h h képzelem hálátlan vagyok stb...de most komolyan h reagaljak ha a saját anyám kiakar tenni? Xd direkt nem mondtam tudok a dologról mert nrm akartam veszekedni... Szóval most komolyan attól h az anyám a személyes üzeneteimet miért nézi meg y? Miért kitakodik az én facemba... Normális ez? Mert sztem nem de kíváncsi vagyok másik véleményére h most tényleg én vagyok e s hülye xd

2019. jún. 28. 23:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mit tanulsz/dolgozol?
2019. jún. 28. 23:55
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudtam végigolvasni, mert nekem hiányoznak az írásjelek. Így csak egy tagolatlan karakterhalmaz, tele felesleges rövidítésekkel.

Szóval, mi a kérdés?

2019. jún. 29. 04:01
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Te mit/miket tettél, hogy kiharcoljad magad és anyád közt ezt az ellenségeskedést?
2019. jún. 29. 06:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2019. jún. 29. 06:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy nem a kicseszett iras jelre figyeltem :) 19 vagyok most erettsegiztem.

És ezaz ense tudom mivel érdemeltem ezt ki.. Miota osszekoltozott baratjaval azóta ilyen velem 🤷‍♀️

2019. jún. 29. 08:07
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Ezt nem lehet végigolvasni, irodalmilag egy nulla.
2019. jún. 29. 08:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Volt egy idő h próbálkoztam normális lenni de semmit nem változtatott... Én meg belefararadtam hogy próbálkozzak a semmiért..
2019. jún. 29. 08:09
 8/13 A kérdező kommentje:
K**va fáradt voltam es ideges nem tudtam normálisan írni nemhiszem el elméletileg azért van ez a sz*r oldal hogy tanácsot adjunk vagy mi nem azert h basztassuk a másik helyesírását kár volt kiirni mert túl sok a nyelvtan tanár 🙄
2019. jún. 29. 08:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Akik válaszolnak normálisan azoknak előre köszi de aki értelmes választ nemtud basztatason kívül az inkább ne kommenteljen lépjen tovább másik kérdésre kösz 🤗
2019. jún. 29. 08:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez tipikus kérdező.Ugyan ebben voltam en is meg tesom is.Minden rendbe volt amíg csak ismerkedtek vagy jártak.Meg programozni is elmentünk,hol egy kis pénzt vagy édességet valamit mindig kaptunk a faszitol.Aztán anyám oda koltoztette hozzánk..ne aggodjunk tesommal nem fog felettünk apaskodni meg dirigalni..stb..fasz..at nem..hová mesz,kivel,ekkor meg akkor gyere haza (sose volt ilyen előtte) meg miért jönnek a barátaim..heti rendszerességgel jöttek a zsekàk mert úgy berugott hogy osszeverekedett anyammal..leszereltette a zàrat a furdobe,az éjszakák közepén berontott a szobaba orjongott mert részeg volt,miért eszünk annyit,miért furdunk sokáig...aztán anyám is átvette ezt a stílust..már ő is olyan,szereti az italt.egyszer éjszaka közepén megint paradeztak...kihallgattam hogy bantanank engem..verestol,kinzasig mindent mondtak.Aztan egyik napról a másikra mennem kelett..úgy hogy közép iskolás végzős voltam..pénz nélkül minden nélkül csak pár ruhámat vihettem el.Aztán következett tesom.17 évesen ugyan így..nemtudom miért lett így..de a te anyukad is a ... választotta helyetted.Nagyon sajnálom.Kitartást es sok erőt.
2019. jún. 29. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!