Mióta összeköltöztünk anyám barátjával azota nagyon megromlott a kapcsolatunk mindenen felhuzza magat mindenbe belekot eltart de lelekben nincs velem nyilvánvaló teljesen h anyámnak a barátja a legfontosabb sose voltam neki eleg jo es mindig arra törekedett h barátjának jo legyen voltak vannak jo pillanataink olyankor enis mas vagyok de általában csak basztat mindenért bolhabol elefántot csinál. Sose állt ki mellettem de valamelyik nap annyira osszevesztunk h barátja azt mondta akár húzhatok is a budos francba nos ilyenkor legyen akármi egy anya kiall a lánya mellett o nem...sőt felhivott egy közös ismerőst akivel mindent megbeszélek h neki panaszkodjanak és 1 hónapot adtak h én valtozzak különben mehetek el és ezt a saját anyám mondta meg h nemtud miattam nyugodtan élni a leendo férjével stb... De nem szóltam h ezeket az ismerős elmondta hanem magamba puffogtam es írtam dolgokat nem szep dolgokat dehat na ki csinál ilyet... Aztán mar kezdtek rendeződni a dolgok de egy másik telefonomba bejelentkezve maradtam messengeren ez rezgett otthon és ők meg beleneztek és elolvastak mindent egy szálig... Volt közte egy morbid poén aztis hozzámvagtak h h képzelem hálátlan vagyok stb...de most komolyan h reagaljak ha a saját anyám kiakar tenni? Xd direkt nem mondtam tudok a dologról mert nrm akartam veszekedni... Szóval most komolyan attól h az anyám a személyes üzeneteimet miért nézi meg y? Miért kitakodik az én facemba... Normális ez? Mert sztem nem de kíváncsi vagyok másik véleményére h most tényleg én vagyok e s hülye xd
Ha most érettségiztél, akkor én a helyedben felvételiztem volna nappali államilag finanszírozott képzésre egy másik városba, valami olyanra amit meg tudsz csinálni és amire van kereslet és meg is lehet élni belőle. Ha a lakcímedtől odébb jársz nappalira akkor jelentkezhetsz kollégiumba.
Nem tértél ki rá, hogy felvételiztél-e...
Ha valamikor szétmennek anyádék akkor még rendbe lehet hozni a kapcsolatotokat szerintem. Csak türelem. Addig meg neked is élni kell a te életedet, ahogy neki is élnie kell az övét. Nem vagyok gyerektartásos szaki, de ha most felvettek volna valahova akkor még köteles "tartani". Azt hiszem. Lesz még pótfelvételi is.
2019. jún. 29. 20:46
12/13 A kérdező kommentje:
14:54-es Úristen :o nagyon durva hogy ezt csinálták veled... Nagyon erős vagy ha ezt így kibirtad remélem utána minden jobban alakult neked és a testvérednek is .. Köszönöm a biztatást megpróbálok kitartani és erős maradni 😊
Nem felvételiztem sehova vagyis de csak sulin belül okj-s képzésre iratkoztam be de azis helyileg van sose gondoltam volna, hogy ennyire rosszra fordulhat a kapcsolatom velük 😪
2019. jún. 29. 23:58
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mikortól és meddig van pótjelentkezés fősulira/egyetemre de én a helyedben beadnám. Ha felvesznek koleszba is, akkor meg utána nyugodtan élheted az életed. Tudsz melózni suli mellett, esetleg hétvégén. Nem a legjobb ötlet, de ha más nincs, ott a diákhitel is. Az életed többet ér annál, mint hogy bárki szétcsessze...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!