Ez fair anyámék részéről?
Nagyon szeretnék elköltözni a páromhoz, de még tanuló vagyok (egyetem), így nem tudnék mellette annyit dolgozni, hogy el is tartsam magam. Igen, nem vagyok mindent egyszerre bírő hős, ahogy a neten mindenki más az. Max hétvégén lenne rá időm.
Anyuámék viszont nagyon szigorúak. Nem engednek szinte semmit. Bulizni is alig járhattam amíg 18 nem lettem, minden ismerősömmel problémájuk volt stb. Most, hogy felnőtt vagyok sem néznek jó szemmel semmit. Állandó ordítás megy otthon. A párom szerintük nem hozzám való, holott alig ismerik. 27 éves és szerintük ez hatalmas korkülönbség. Hát szerintem nem :D a párom felajánlotta, hogy “eltart” ha elköltözök hozzá, de én ezt nem szeretném így hétvégén mindenképp dolgoznék ebben az esetben, hogy valamennyit én is tehessek a közösbe.
A probléma az, hogy anyukám kijelentette(apámmal karöltve), ha netán vége lenne a kapcsolatomnak hozzájuk vissza nem mehetek, mert ők csak jót akarnak nekem és én ellenállok. Szóval szerintük ezesetben legyek teljesen önálló, miközben még nagyban folynak a tanulmányaim. Nem hinném, hogy vége lesz a kapcsolatunknak amúgy, nagyon harmónikus és szeretjük egymást, de sose tudni semmit atombiztosra. Szerintetek fair ez így? Ők üldöznek el! Ha békességben engednék, hogy a szerelmemmel legyek eszem ágában sem lenne költözni amíg nem tudok saját lábra állni.
20/lány
Nem véletlen, hogy nem írtál le mindent a kérdésben.
Minél többet kommentelsz, kedves kérdező, úgy árnyalódik a kép nem is kicsit. És szerintem a szíved mélyén te is érzed, hogy ettől te sokkal többet kaphatsz az élettől. Millió és egy független, utánfutó nélküli férfi futkos az utcákon.
De neked egy 22 évesen apává váló, testvérrel lakó (el is tartja?) férfi kell. Úgy, hogy a szüleid (akikről feltételezzük, hogy a legjobbat akarják neked) totál ellenzik.
Még mit nem tudunk a párodról?
Feketén dolgozik? (írod, hogy nem írsz számokat, de sokat keres...)
Hogy lett saját lakása 27 évesen? Olyan ráadásul, ahol még teljesen elszigetelt külön lakrész is van? Úgy, hogy már fizetése 20 %-a a gyerektartásra megy? Meg ki tudja, mennyit költ a testvérére?
Ki vezeti a háztartást nála? Főz, mos, takarít?
Hol vannak a szülei?
A lakást örökölte és mielőtt jönne a kérdés, a tesója féltestvére, így egyedül az öve!
Nem dolgozik feketén, ha annyira érdekel ez. De keres annyit, hogy fenntartsa magát és ha én is dolgoznék mellette hétvégente simán meglennénk ketten. A tesóját nem ő tartja el!
Főzni nem főz, azt a testvére csinálja, de a többire mind igen a válaszom.
Apja nem él, anyja pedig köszöni jól van!
"De keres annyit, hogy fenntartsa MAGÁT és ha én is dolgoznék mellette hétvégente simán meglennénk ketten."
Az volt a kérdés, hogy téged el tud-e tartani, mivel azt ígérte eltart. Erre azt írod, hogy háát jól keres, ezért magát eltartja, de ha te is dolgozol hétvégén, majd kijöttök a pénzből. Aha. Magyarul nem keres jól, ha a te hétvégi munkádból keresett kis összeg annyit nyom a latba. Sőt...
Van egy idézet miszerint az kötekedik és látja másokban a hibát, aki a sjaát életével nincs megelégedve. NAGY IGAZSÁG.
Viszont a kérdés még mindig nem a párom pénzéről, munkájáról, családi viszonyáról szól. Aki hasonló hozzászólásokat tud hozzáfűzni keressen egy másik kérdést. Köszönöm.
"De keres annyit, hogy fenntartsa magát és ha én is dolgoznék mellette hétvégente simán meglennénk ketten."
- :D lol. Tehát nem keres jól. Ha a barátnője hétvégi kis diákmunkás bére kell neki, akkor rohadt messze van a jó keresettől az övé.
Én egyetem mellett végig dolgoztam 5 éven keresztül minden hétvégén. Budapestre jártam egyetemre, a szüleim meg egy vidéki kis faluban élnek, szóval nekem nem volt ilyen opcióm, mint neked, hogy otthon lakom, eltartanak, meg egyébként is elég csórók voltunk. Szóval 5 éven keresztül nem volt hétvégém, és elmondom neked, hogy rohadtul nem kellemes ám. És nem fényezni akarom magam, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki bírja ezt ki. És ezt úgy mondom, hogy nekem nem volt ott pasi, aki után még pluszba nekem kellene ganéznom, főznöm rá, bevásárlást, mosást intézni és még néha a gyerekét is pesztrálni.
Nem is értem egyébként, mit akarsz egy pasitól, aki 22 évesen már felcsinálta a csaját, aztán otthagyta a gyerekkel. Lehet azt mondani, hogy bolond volt a nő, de azért csak összeállt vele és csinált neki egy gyereket, szóval ilyenkor azért az is felmerül, hogy a pasidnak mennyi esze van.
20 éves, elvileg értelmes fiatal lányként komolyan nem tudsz összeszedni egy normális férfit, akinek nincs gyereke, bolond exe, féltestvére a nyakán, meg olyat, aki ha azt mondja, hogy eltart, akkor nem számol a kis diákmunkán megkeresett szaros 40 ezreddel?
A szüleidnek nagyon igaza van!
2-es, tényleg?
Én nem mehettem haza, miután szétmentünk az exemmel, mert a mostohaanyám! megtiltotta, apa meg bólogatott neki.
Ha nem fogad be az egyik ismerősöm, apám simán elnézi, hogy a híd alatt végzem.
Kérdező: a szüleid korlátoznak mert megtehetik.
Tudd, ha elköltözöl, SIMÁN lehet, hogy nem fogadnak vissza, úgyhogy csak úgy menj, ha a pasidon KÍVÜL lesz vésztartalékod. Pénzben, szállásban.
De te inkább ne költözz sehová, pláne ne ilyen gyerekes gondolkodással.
Nagy szerelem, lelkitársak, hogyne. :D, aztán rájössz félév-egyév után, hogy nem poén a suli mellett még háztartást vezetni, főzni, plusz elviselni a gyerekét hétvégente.
Eleve nem volt jobb, mint egy gyerekes pasas??? Aki marha érett, ha 22 évesen csinált egyet majd elhagyta?
Bocs, kérdező, felénk a pasidfélékre mondjuk azt, hogy suttyó, meg proli.
22 évesen felcsinálni az aktuális párunkat, elhagyni a gyerekkel együtt, számolni a balhés exszel, 27 évesen már vonják tőle a gyerektartást, pátyolgatja a féltestvérét, a 20 éves csaját fűzi, hogy költözzön oda, de közben elküldené egyetem mellett hétvégi munkára még, mert annyi pénze nincs, hogy a csaja jelenlegi színvonalát legalább biztosítsa...
A szüleid jól látják a helyzetet, és gondolom, nem akarják, hogy te is odaszülj egy gyereket a semmire. Annyi lehetőséged volna, nem értem, miért elégszik meg egy 20 éves lány a trashhel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!