Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez még mindig párom iránti...

Ez még mindig párom iránti utálat a szüleim részéről?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok a párommal, de a szüleim nem tudják megszeretni, jobban mondva nem is akarják... Most közbe jött egy betegség, ami miatt nem akarnak elengedni hozzá, és mindent a fejemhez vágnak most.. Pld barátom nem képes megállni a helyét a munkahelyén, mert a vírus miatt elküldték.. És hogy ha majd lesz egy gyerekem tőle én majd dolgozhatok, ő meg nem fog dolgozni... Párom azóta is folyamatosan állást keres, nem nem akar dolgozni, hanem most kb sehol nincs állás a környéken... Ami pedig van az nagyon rossz fizetéssel jár nagyon nagyon sok munkával...

Tudom hogy nem szeretik a páromat, nem egy egyszerű mezei kis parasztot akartam nekem, ahogy ők mondják, de én szeretem ezt a fiút, és ő is engem, és ilyen mondatokat hallván is velem van... Ha ezt az ő szülei vágnák hozzám.. Nem tudom én képes lennék e tolerálni

Természetesen én a szüleim ellen szállok, 23 éves vagyok, szeretem a párom!

Sajnos az anyagi helyzetünk nem engedi hogy külön életet kezdjünk, pedig már nagyon elegünk van az itthoniakból..

Nem tudom mi a kérdés, jó érzés volt kiírni igazából illetve nektek mi a véleményetek erről ?

2020. szept. 24. 20:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Mit is lehetne mondani, hiszen nem ismerjük a fiút?

Az biztos, hogy én nagyon független voltam, nem engedtem beleszólni a dolgaimba, de utólag, szakítás után mindig rá kellett jöjjek, hogy a szüleimnek igazuk volt.

Azt tudom mondani, hogyha szereted és szeret, tartsatok ki egymás mellett, hátha tévednek a szüleid.

Megjegyzem, időszakosan a rossz munka is több mint a semmi!

2020. szept. 24. 20:44
 2/20 anonim ***** válasza:
56%

Ingázásról még nem hallott a pasid?

Most ki tartja el a szülei, vagy te és mindezt mióta?

Kicsit megértem a szüleidet.

2020. szept. 24. 20:48
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

"23 éves vagyok, szeretem a párom!"

Drukkolok nektek,hogy találjon munkát, hogy külön költözzetek, hogy sikerüljön kitartani egymás mellett!

2020. szept. 24. 20:50
 4/20 A kérdező kommentje:

Két hete vesztette el a munkáját, a szülei idősek és betegek, együtt élnek.

Természetesen szeretnénk külön menni, de én nagyon kevés fizetést kapok, neki pedig most kiesett a fizetése, így igen most a szülei nyugdíjából illetve az ő megtakarított pénzéből élnek.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2020. szept. 24. 20:54
 5/20 anonim ***** válasza:
50%

Talán azért van vele gondjuk mert az ember jelleméről sokat elmond hogy ha baj van és szükség van a pénzre akkor bármit hajlandó elvállalni, mondván a kevés is jobb mint a nulla, vagy pedig kényeskedik hogy olyan munkát nem vállal el ami keveset fizet. Inkább nyomorog minthogy azt elfogadja ami van. Ideiglenesen.

Szóval a szüleidnek ez lehet a gondja, ők gondolnak a jövőre is, és nem szeretnék ha egy olyan pasinak szülnél gyerekeket aki inkább otthon ül munkanélküliként miközben a gyerekei nélkülöznek, mint hogy elmenjen a keveset fizető munkára.

2020. szept. 24. 21:09
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

Hiába pontoztok le, egy szülő fejében ilyen dolgok vannak.

Engem aztán nem érdekelne ha a lányom párja egyszerű melós lenne, vagy nem élne magas színvonalon, csakis az érdekelne hogy dolgos, megbízható ember-e, vagy lógósabb, kényelmesebb típus. Ez sokat elmond.

2020. szept. 24. 21:29
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

5-6-os!

Két hete vesztette el a munkáját!

Egy tisztességes nyári szabadság is tart ennyi ideig!

Ha majd 2-3 hónap múlva sem lesz normális lehetősége, akkor meg kell fontolni, hogy a rosszul fizető, sokat dolgoztató céghez elmenjen-e.

2020. szept. 24. 22:21
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem, akkor kell elmenni mikor nincs más. Közben keresgélni jobbat, hogy 2-3 hónap múlva már oda mehessen át, de addig is legyen valami ami áthidalja a válságot.
2020. szept. 24. 22:25
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
És a te szüleid mire vannak úgy oda a lányukkal, ha te sem bírsz megállni a lábadon egyedül? Kitartást nektek, próbáljatok leszakadni, mert ez lelkileg megterhelő. Megérteném a szüleidet, ha itt társadalmi különbségek lennének, hogy te jól kereső lány vagy más világképpel, csak elvakít a szerelem....De úgy veszem a barátod van olyan szinten, mint te és már 6 év alatt kinőtted volna, ha nem. El kell költöznöd, a szüleid nem fognak már megváltozni, tessék a párodat noszogatni, hogy azért 6 év az 6 év és rövid időn belül költözzetek. Akár te is mehetnél hozzájuk lakni, ha téged kedvelnek az ő szülei és az megfelel.
2020. szept. 24. 23:31
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Többet kellene tudni a párod jelleméről, mert így nagyon nehéz objektívan válaszolni a kérdésedre! Csak az a baj, hogy valószínű te akkor is rendesnek fogod leírni, ha ez nem fedi teljesen a valóságot, hiszen a párod.
2020. szept. 25. 00:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!