Ez még mindig párom iránti utálat a szüleim részéről?
6 éve vagyok a párommal, de a szüleim nem tudják megszeretni, jobban mondva nem is akarják... Most közbe jött egy betegség, ami miatt nem akarnak elengedni hozzá, és mindent a fejemhez vágnak most.. Pld barátom nem képes megállni a helyét a munkahelyén, mert a vírus miatt elküldték.. És hogy ha majd lesz egy gyerekem tőle én majd dolgozhatok, ő meg nem fog dolgozni... Párom azóta is folyamatosan állást keres, nem nem akar dolgozni, hanem most kb sehol nincs állás a környéken... Ami pedig van az nagyon rossz fizetéssel jár nagyon nagyon sok munkával...
Tudom hogy nem szeretik a páromat, nem egy egyszerű mezei kis parasztot akartam nekem, ahogy ők mondják, de én szeretem ezt a fiút, és ő is engem, és ilyen mondatokat hallván is velem van... Ha ezt az ő szülei vágnák hozzám.. Nem tudom én képes lennék e tolerálni
Természetesen én a szüleim ellen szállok, 23 éves vagyok, szeretem a párom!
Sajnos az anyagi helyzetünk nem engedi hogy külön életet kezdjünk, pedig már nagyon elegünk van az itthoniakból..
Nem tudom mi a kérdés, jó érzés volt kiírni igazából illetve nektek mi a véleményetek erről ?

Mit is lehetne mondani, hiszen nem ismerjük a fiút?
Az biztos, hogy én nagyon független voltam, nem engedtem beleszólni a dolgaimba, de utólag, szakítás után mindig rá kellett jöjjek, hogy a szüleimnek igazuk volt.
Azt tudom mondani, hogyha szereted és szeret, tartsatok ki egymás mellett, hátha tévednek a szüleid.
Megjegyzem, időszakosan a rossz munka is több mint a semmi!

Ingázásról még nem hallott a pasid?
Most ki tartja el a szülei, vagy te és mindezt mióta?
Kicsit megértem a szüleidet.

"23 éves vagyok, szeretem a párom!"
Drukkolok nektek,hogy találjon munkát, hogy külön költözzetek, hogy sikerüljön kitartani egymás mellett!
Két hete vesztette el a munkáját, a szülei idősek és betegek, együtt élnek.
Természetesen szeretnénk külön menni, de én nagyon kevés fizetést kapok, neki pedig most kiesett a fizetése, így igen most a szülei nyugdíjából illetve az ő megtakarított pénzéből élnek.
Köszönöm az eddigi válaszokat.

Talán azért van vele gondjuk mert az ember jelleméről sokat elmond hogy ha baj van és szükség van a pénzre akkor bármit hajlandó elvállalni, mondván a kevés is jobb mint a nulla, vagy pedig kényeskedik hogy olyan munkát nem vállal el ami keveset fizet. Inkább nyomorog minthogy azt elfogadja ami van. Ideiglenesen.
Szóval a szüleidnek ez lehet a gondja, ők gondolnak a jövőre is, és nem szeretnék ha egy olyan pasinak szülnél gyerekeket aki inkább otthon ül munkanélküliként miközben a gyerekei nélkülöznek, mint hogy elmenjen a keveset fizető munkára.

Hiába pontoztok le, egy szülő fejében ilyen dolgok vannak.
Engem aztán nem érdekelne ha a lányom párja egyszerű melós lenne, vagy nem élne magas színvonalon, csakis az érdekelne hogy dolgos, megbízható ember-e, vagy lógósabb, kényelmesebb típus. Ez sokat elmond.

5-6-os!
Két hete vesztette el a munkáját!
Egy tisztességes nyári szabadság is tart ennyi ideig!
Ha majd 2-3 hónap múlva sem lesz normális lehetősége, akkor meg kell fontolni, hogy a rosszul fizető, sokat dolgoztató céghez elmenjen-e.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!