Szerintetek ez mennyire korrekt a szüleim részéről? Mire számítsak?
Apámnak van egy gazdasága, amióta az eszemet tudom dolgozok segítek. Már 12 éves korom óta trakorozok, eleinte könnyebb munkát adott. Középsuli óta dolgozom nyaranta is. Agrármérnök diplomám van, de igazából apám így se sokat ad a véleményemre, csak magára hallgat. Azóta is itt dolgozom és később is itt szeretnék mert szeretem. Apám ad fizetést, de semmi nincs a nevemen.
Van egy lánytesóm, ő 10 évvel fiatalabb.
Nekem bármilyen barátnőm volt baj volt vele. Végül találtam egy barátnőt, nála nem találtak kivetni valót, de ahogy össze költözünk szegényt folyamatosan piszkálták. Mikor terhes lett anyám megmondta neki hogy nem örül az unokának, apám annak hogy lány lett. Végül összeházasodtunk. Az se tetszett nekik, mert nem szólhattak bele. Majd ők sértődtek meg hogy a feleségem mindezek után hogy évekig így bántak vele, nem igazán szívleli őket. Azóta csendesedett a viszony, normálisak egymással, de azért ami volt nem elfelejthető.
Mi épp most költözünk másik házba, mert eddig szomszédok voltunk ezért is volt ez durván megterhelő.
Én most vagyok 32,tesóm 22.
Ő egy irodába dolgozik, tb ügyintéző.
És a minap láttam meg, hogy apám az ő nevére vett földet 2 hónappal ezelőtt..
Amivel nincs is bajom, de mi egy gazdaságban vagyunk és a fiaként kicsit durván érintett hogy ezt eltitkolták.
Plusz úgy beszélnek mostanában hogy nem baj ha más munkahelyre megyek, meg hogy ha elköltözünk. Kb mintha mivel az én életem nem tudja irányítani, rám már nincs is szüksége. De még tesóm fiatal se pasija, se barát, semmi. Suliba se ment tovább. Mert anyámék igy akarták, és eddig ő azt tette amit mondtak neki.
Nekem az esett rosszul hogy semmibe nem vonnak bele, meg ezt az ügyet is a hátam mögött intézték mintha engem ki akarnának zárni.
Szerintetek?
De szerintetek képesek rá, hogy (annak ellenére hogy én szeretnék itt dolgozni és vinni tovább)majd ők mégis a tesómat nyomják, hogy legyen itt a főnök?
Én meg persze attól dolgozzak.
De ha meg felvetem h valóban elmegyek akkor meg elkezdik. Hogy hát akkor mi lesz ezzel. Minek dolgoztak stb.
Úgyhogy nem igazán értem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!