Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy engedhette meg magának?

Hogy engedhette meg magának?

Figyelt kérdés

Apám kb akkor jött el nyugdíjba amikor megszülettem, 22 éve. Bár magasabb pozícióban volt, a nyugdíja konkrétan semmi. Érettségivel elhelyezkedtem egyszer egy helyen akkor kerestem annyit. Most kilátástalannak látom az életem több szempontból is. Eszembejutott hogy apám azóta nem dolgozik. Ezt hogy engedhette meg magának? Fiatalon jött nyugdíjba mert olyan munkája volt amikor korábban el lehetett jönni. Kiszámoltam, ha azóta dolgozott volna heti 1 napot olyan 9 millióval lennénk bentebb, ha netán 2 napot akkor ennek a duplája és így tovább...

Konkrétan semmim nincs és nem is lesz. Se autó, se lakás/ház, se jogsi, se nem mehetek fizetős egyetemre..

Ha dolgozott volna akkor könnyebb lenne nekem is. Szerintem ez egy szülő részéről pofátlanság. Ha tudom hogy gyerekem született akkor nem jövök el nyugdíjba vagy keresek másik munkát, kitalálok valami vállalkozást mert tudom hogy itt ez a gyerek és fel kell nevelnem.

Nem arról van szó, hogy mindent tőlük várnék el, csak körbenézek és látom hogy az összes ismerősöm kap vagy egy jogsit vagy egy autót plusz tanulhat fizetősön, lakásokat kapnak akár hitelre is.. nekem meg semmi és nem is lesz soha!

2021. jan. 19. 21:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
60%

Ó, ez nagyszerű. TB/bérügyintézői, mérlegképes könyvelői?

Akkor miért b@...d otthon a rezet?! Menj dolgozni! Mérlegképes mellé meg végezz el levelezőn egy képzést Aprajafalván, és rendben is vagy.

Akkor mit akarsz még apádtól?!

2021. jan. 20. 19:32
 102/126 A kérdező kommentje:
Mert akkor még nem tudtam mit akarok. Illetve amit szerettem volna azt nem léphettem meg mert a szüleim szerint nem fizet semmit. MILYEN SZÜLEIM PÉNZÉN? Az iskola ingyenes volt, és MAGAM TARTOM EL!
2021. jan. 20. 19:34
 103/126 A kérdező kommentje:

Nem otthon lakok eszem megáll! 😂 hányszor írjam le??

És jobb hogy akkor nem is mentem egyetemre mert az osztálytársaim közül akik egyetemre mentek fele vagy kibukott vagy otthagyta mert mégis mást szeretne tanulni. Én meg kitaláltam magamnak valamit amit szeretnék de magas a pont! Ezért mentem foszkra! Ez is egy ugródeszka és másfél évvel kevesebbet kell fizetnem ha nem jutok be államira. Azért mert nem találok munkát!!! Vagy 3-5 éves talasztalatot várnak, vagy teljes állást. Én meg nappalin tanulok!

2021. jan. 20. 19:37
 104/126 anonim ***** válasza:
51%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 na jó van napold el magad senki se ad neked igazat de te itt vergődsz továbbra is. Te mész a forgalommal szembe ideje lenne rájönnöd.
2021. jan. 20. 19:38
 105/126 A kérdező kommentje:
A diákmunkák sem kedvezőbbek, reggel 8/9-től este 17-ig várják el heti 20-30 de akár 40 órát is. Mégis hogy? 1 napot tudok vállalni hétköznap a suli miatt. Hétvégén meg ezek a helyek zárva tartanak.
2021. jan. 20. 19:40
 106/126 anonim ***** válasza:
79%

103:

Fura, a fiam is nappalin tanul az egyetemen.

De a kovid miatt az elmúlt 2 félévben nem szabad bejárniuk, (avagy nagyon célzottan.)

Ehelyett dolgozni jár. És jól keres.

Kérdező, bele se gondolsz, hogy milyen sületlenségeket hordasz itt össze.

2021. jan. 20. 19:40
 107/126 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom miről beszélsz. A kereskedelemben mindig van diákmunka. Én is ismerek olyat aki csak hétvégén jár... ja bocsi de ő akar is dolgozni
2021. jan. 20. 19:42
 108/126 anonim ***** válasza:
68%
És továbbra sem derült ki apud miért ment hamar nyugdíjba, kérdeztük többen is de lapítasz mint sz.r a fűben.
2021. jan. 20. 19:43
 109/126 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, nem kell etetni a trollokat, mert soha nem hagyják abba. SZÉTCINCÁLNAK.Hagyd a fenébe
2021. jan. 20. 19:49
 110/126 anonim ***** válasza:
71%
Itt a kérdező a legnagyobb troll, vagy már belegabalyodik a saját sztorijába.
2021. jan. 20. 19:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!