Anyum miért csinálja ezt?
hárman vagyunk testvérek, mindhárman betegek vagyunk, a nővérem és az öcsém már kezd kijönni belőle, én viszont csak most kezdtem.
tegnapi nap anyukám hazajött a munkából, hogy ő is elkapta tőlük, lázas, köhög.
tegnap leordította a fejem (itthon tanulok idén, jövőre megyek át esti iskolába, bonyolult sztori), hogy napok óta nem kelek fel reggel, és ha lusta vagyok tanulni, menjek el dolgozni.
hozzáteszem, azért nem keltem fel, mert előző két este nagyon szarul voltam, és nem bírtam időben elaludni, gondoltam pár nap pihenés nem a világ vége.
este még kijött hozzám elszívni egy cigit, bele akart szagoltatni valamibe, amire mondtam, hogy nem érzek sem ízeket, sem szagokat, erre az volt a válasza hogy ne nyavajogjak, ezzel szemben én egész este azt hallgattam részletesen, hogy ő éppen mit érez miközben köhög, és milyen pózban fekve várta hogy hasson a gyógyszer.
ezzel semmi baj nincs, én szívesen meghallgatom, de akkor ő engem miért nem?
valamint a nap folyamán többször küld ki több embert különböző holmikért, pl öcsémet a mellette levő szobából a konyhába csokiért, ha viszont én kérem öcsém, hogy anyum cuccával együtt hozzon be ugyan onnan nekem is valamit, anyám rámüvölt hogy én húzzak ki a cuccomért magamnak (mindezt úgy hogy egy szobában is ülünk, tehát nem pluszba akarom pattogtatni a tesóm, ha másik szobába lettem volna nyilván kimentem volna magamnak).
többször megjegyzi hogy ő betegebb nálam, hogy ő rosszabbul van nálam, ő jobban köhög nálam, ha velem beszél kiabál, ha apummal akkor direkt elhalkítja a hangját hogy betegesebbnek tűnjön.
félreértés ne essék, nagyon szeretem anyukámat, de nem értem miért csinálja ezt.
kényelmetlenül érzem magam miatta, és pontosan ezért nem veszem komolyan ha valami bajom van, ebből már volt is komolyabb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!