Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyum? 😡

Miért csinálja ezt anyum? 😡

Figyelt kérdés

57 kg voltam de mivel alacsony vagyok szeretnék lefogyni 52 re és utána edzeni.

22 éves vagyok, párommal 5 éve vagyunk együtt, tervezünk is összeköltözni!

Na de! Ugye fogyózok és anyum ezt egyszerűen nem képes felfogni, és amióta tudja hogy fogyózok állandóan küldi nekem a kajákat, holott előtte sosem tette (mármint recepteket küldözget viberen, csupa zsiros kajákról)

Nem értem miért csinálja pedig egyszer ő is nagyon lefogyott tudnia kellene mi hízlal.

Ma reggel a bundáskenyeret kínálgatta tegnap a csokit. És elmondtam már neki hogy nem eszek most ilyet.

Hozzáteszem hogy egészségesen fogyok, nem drasztikus diétán vagyok!

Magamnak is vásárolok be, így nem is az ő kosztját eszem már.

Kezdem azt hinni direkt csinálja. Amúgy neki sem ártana fogyni kb 15 likót..:0

2023. jan. 14. 09:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném hogy lány vagyok és 2 hete fogyózok, most tartok 55 kg-nál
2023. jan. 14. 09:34
 2/21 anonim ***** válasza:
24%

Minek akarsz csak öt kilót leadni?

Egyébként, ha néha néha eszel egy kocka csokit, nem lesz bajod.

Valószínűleg aggódik érted, de talán vele kéne megbeszélned, miért csinálja. Aztán ignorálni.

2023. jan. 14. 09:40
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

És elötte egyáltalán nem küldözgetett?

Nem lehet, hogy most csak kegyetlenebbnek éled a diéta miatt? Szólj neki, hogy nem könnyíti meg a helyzeted.

2023. jan. 14. 09:41
 4/21 anonim válasza:
19%
De jó nekem, hogy akármennyit zabálok, ugyanolyan vékony maradok
2023. jan. 14. 09:44
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem törődsz a receptekkel: attól nem hízol... Magadnak kreálsz nem létező problémát. Ha a receptektől kiakadsz, akkor valami nagyon pocsékul csinálsz a fogyókúrával.
2023. jan. 14. 09:45
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
Ja, hogy kaját küld. Hát nem eszel belőle, és pont. Tán éhezteted magad hogy gondot okoz?
2023. jan. 14. 09:46
 7/21 anonim ***** válasza:
32%
Hát két hét alatt két kiló igenis drasztikus. Nem csodálom, hogy anyád aggódik, bár azért nem így kéne kifejeznie.
2023. jan. 14. 09:58
 8/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem úgy kell fogyókúrázni hogy nem eszel.Kikell alakítanod a diétád, számolnod a kalóriákat.Mindent lehet enni diéta alatt csak mértékkel.Ha nem értesz hozzá ne "fogyózz"
2023. jan. 14. 10:02
 9/21 A kérdező kommentje:

8. Szamolom a kaloriat es mindent

Ertelmiseg :D

2023. jan. 14. 10:03
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
Ne itt játszd a fejed, kérdező. Ha lenne mire, meg se született volna a kérdés, mert képes lennél kommunikálni a saját anyáddal.
2023. jan. 14. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!