Mit tegyek ha anyum folyton ezt csinálja?
Szia! :)
Én is anno elég termetes voltam, jobban is, mint te, úgyhogy picit átérzem a dolgot.
Szólj vissza anyudnak.
Anyukádon nincs egy gramm túlsúly se?...
Ha szépen nem lehet megbeszélni, akkor legközelebb amikor beszól, akkor mérd végig és közöld vele: "Még te beszélsz?!".
Mi változott meg a fél évvel ezelőtthöz képest?
Miért pont fél évvel ezelőtt tűnt ez fel neki, miért nem hamarabb?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem csak bántani akar. Ha 45 kilós lennél, akkor pedig azzal piszkálna, hogy miért vagy ilyen vékony. :(
Amit tenni tudsz: Egyik füleden be, másikon ki. És ha ő azt gondolja, hogy dagadt vagy? Azt gondol, amit akar. (Nem vagy az)
Amikor elkezdi neked mondani, hogy kövér vagy, akkor mit szoktál csinálni? Csendben végighallgatod?
Legközelebb mond azt neki, hogy igen, igazad van. Szerintem is az vagyok, mit tanácsolsz, hogyan változtassak ezen? Mit reagálna rá?
De teljesen nyugodtan, ne lássa rajtad, hogy rosszul esik neked.
Ne hagyd, hogy elvegye az önbizalmadat. Elkezdtél sportolni, kevesebbet enni, ne add fel. :)
És amúgy sem nem kell 50 kilósra fogynod. Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. És mozdulj ki otthonról, jót fog tenni, ha más emberek között is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!