Mit tegyek ha anyum folyton ezt csinálja?
Elhiszem, hogy rosszul esik. Nem tudom, miért nem érti meg anyukád, hogy mennyire bánt ezzel a viselkedésével.
Te csak mozogjál sportolj ahogy jólesik, és a kötekedést engedd egyik füleden be, másikon ki.
Ha nagyon bosszant, nyugodtan szólj vissza, hogy csontokkal csak a kutyák játszanak.
És a legfontosabb, hogy érezd jól magad a bőrödben, ne engedd hogy bárki is eltántorítson.
158 cm vagyok és 61 kg...
A férjem és a férfiak többsége ezt teljesen rendben találja, úgyhogy ezzel semmi gond nincs. Annál több az anyukád hozzáállásával... :(
Szerintem egyszerűen csak valamiért féltékeny rád és másképp nem tud kötözködni... Ez nem lehetséges?
Én vagyok a második válaszoló.
Nos, a magasságodhoz tényleg az 57 kg az ideális, bár van ahol ez 52 kg, de határérték. Azért jövök ezzel, mert nagyon sok nőnek ugyan ez a baja, én ezzel szoktam érvelni.
Menj sportolni. Én is napi szinten teszem, és lassan izmosabb vagyok, mint a saját bátyám. Rendészetin tanulok, ha deszka lennék, a 45 perc futást sírva se tudnám végig futni, mert egyszerűen akkor se olyan lenne az alkatom. Én apumra ütöttem, ő is elég nagydarab, kb 100 kg körül van. Ha akarnék se tudnék kevesebb lenni, mint 55 kg. Ezt ki kell tapasztalni. Az pedig, ha nem eszel, azzal a gyomrodat teszed tönkre. Naponta egyél többször, de keveset. Járj el futni, vagy akár foci, tökmindegy, csak testmozgás legyen. A túra is jó, kezdd azzal. És nem vagy dagadt. Hiába azt mondod nem szép, meg így meg úgy. Ne higgy el mindent anyudnak, mert akár jót akar, vagy nem... Én ilyet eleve nem mondanék a saját lányomnak, ha lenne. A kisfiúk játszanak csontokkal, én mindig azt szoktam mondani erre, hogy csontit a halak esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!