Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyum folyton...

Mit tegyek ha anyum folyton ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Már fél éve. Fél évvel ezelőtt teljesen meg voltam elégedve magammal. Boldogan tudtam sétálni emberek között, nem szégyelltem magam. Viszon fél éve folyamatosan, de tényleg naponta többször is elmondja, hogy mennyire dagadt vagyok. (160 cm 57 kg. Tényleg nem valami szép, de nem annyira durván sok, mint ahogy ő azt mondogatja) Álltalában akkor mondja, mikor az egész család ott van. Olyanokat, hogy: Nem kéne enned, ígyis elég dagadt vagy. Vagy hogy: Hogy lehet ilyen kövér lányom? Amióta ezt csinálja szégyellem magam, és ha nem muszáj, nem mozdulok ki otthonról. Teljesen összerombolt lelkileg. És a legrosszabb, hogy vissza sem merek neki szólni... És mióta elkezdtem fogyózni/kevesebbet eszek/sportolok, azóta mégjobban mondogatja. Teljesen lerombolja a motivációmat, és már a feladás szélén állok, hogy én örökre egy kövér disznó maradok. Segítsetek kérlek. Mit tehetnék?
2018. júl. 11. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Elhiszem, hogy rosszul esik. Nem tudom, miért nem érti meg anyukád, hogy mennyire bánt ezzel a viselkedésével.

Te csak mozogjál sportolj ahogy jólesik, és a kötekedést engedd egyik füleden be, másikon ki.

Ha nagyon bosszant, nyugodtan szólj vissza, hogy csontokkal csak a kutyák játszanak.

És a legfontosabb, hogy érezd jól magad a bőrödben, ne engedd hogy bárki is eltántorítson.

2018. júl. 11. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

158 cm vagyok és 61 kg...

A férjem és a férfiak többsége ezt teljesen rendben találja, úgyhogy ezzel semmi gond nincs. Annál több az anyukád hozzáállásával... :(

Szerintem egyszerűen csak valamiért féltékeny rád és másképp nem tud kötözködni... Ez nem lehetséges?

2018. júl. 11. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Sportolj tovább és étkezz egészségesen továbbra is! A beszólásai mostantól ne visszahúzzanak, hanem motiváljanak, hogy "csakazértis megmutatom". Aztán (nem kell sok idő, mert sztem max 5 kilót kéne leadnod, 2 hónap alatt lemegy, ha ügyes vagy) ha beszól, villantsd meg neki a feszes combod, és közöld vele, hogy ha csak feleennyire lennének ilyen jók virgácsai, akkor sem lenne joga fikázni az alakodat. Meg légy kreatív, de ne hagyd magad!
2018. júl. 11. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
160 centi vagyok és mikor én voltam 57 kiló, akkor néztem ki a legjobban. Nem vagy kövér, inkább pont jó. Anyád meg... Eszembe nem jutna a lányomnak ilyeneket mondani.
2018. júl. 11. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a második válaszoló.

Nos, a magasságodhoz tényleg az 57 kg az ideális, bár van ahol ez 52 kg, de határérték. Azért jövök ezzel, mert nagyon sok nőnek ugyan ez a baja, én ezzel szoktam érvelni.

Menj sportolni. Én is napi szinten teszem, és lassan izmosabb vagyok, mint a saját bátyám. Rendészetin tanulok, ha deszka lennék, a 45 perc futást sírva se tudnám végig futni, mert egyszerűen akkor se olyan lenne az alkatom. Én apumra ütöttem, ő is elég nagydarab, kb 100 kg körül van. Ha akarnék se tudnék kevesebb lenni, mint 55 kg. Ezt ki kell tapasztalni. Az pedig, ha nem eszel, azzal a gyomrodat teszed tönkre. Naponta egyél többször, de keveset. Járj el futni, vagy akár foci, tökmindegy, csak testmozgás legyen. A túra is jó, kezdd azzal. És nem vagy dagadt. Hiába azt mondod nem szép, meg így meg úgy. Ne higgy el mindent anyudnak, mert akár jót akar, vagy nem... Én ilyet eleve nem mondanék a saját lányomnak, ha lenne. A kisfiúk játszanak csontokkal, én mindig azt szoktam mondani erre, hogy csontit a halak esznek.

2018. júl. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!