Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyum? 😡

Miért csinálja ezt anyum? 😡

Figyelt kérdés

57 kg voltam de mivel alacsony vagyok szeretnék lefogyni 52 re és utána edzeni.

22 éves vagyok, párommal 5 éve vagyunk együtt, tervezünk is összeköltözni!

Na de! Ugye fogyózok és anyum ezt egyszerűen nem képes felfogni, és amióta tudja hogy fogyózok állandóan küldi nekem a kajákat, holott előtte sosem tette (mármint recepteket küldözget viberen, csupa zsiros kajákról)

Nem értem miért csinálja pedig egyszer ő is nagyon lefogyott tudnia kellene mi hízlal.

Ma reggel a bundáskenyeret kínálgatta tegnap a csokit. És elmondtam már neki hogy nem eszek most ilyet.

Hozzáteszem hogy egészségesen fogyok, nem drasztikus diétán vagyok!

Magamnak is vásárolok be, így nem is az ő kosztját eszem már.

Kezdem azt hinni direkt csinálja. Amúgy neki sem ártana fogyni kb 15 likót..:0

2023. jan. 14. 09:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező ezek a válaszok alapján veled van a gond nem anyáddal. Konkrétan nem tudsz kommunikálni normálisan másokkal.

Ahelyett hogy leülteted anyádat és megbeszéled vele nyugodtan, itt balhézol a dolgon, otthon meg gondolom vágod a pofákat

2023. jan. 14. 10:08
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
A válaszolókkal semmi probléma nincsen. Neked viszont, ha eddig rendben voltál, (írom ezt jóhiszeműleg) akkor feltételezhetően már most megártott a fogyókúra. A toleranciát és a megfelelő kommunikációt kellene gyakorolnod helyette.
2023. jan. 14. 10:19
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Anyám is hasonlókat csinált velem. Szerintem szemétkedésből vagy irígységből,nehogy sikerüljön lefogynom akár 1kgt.Tök gáz amúgy. Kérdezd meg kíváncsi vagyok mit mond. Ja és sokszor megsért,hogy egy méretek vagyunk. Holott ő majd' 20 cmel alacsonyabb és kg-ban is több. Meg kamuzik is. Ha nekem hoz pl . lekvárt azt mondja édeskés,ha tesómnak aki utálja és ki is érzi neki azt mondja cukros. Szóval tuti átver.
2023. jan. 14. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Mert nem akarja latni a szep vekony lanyat mivel o mar kioregedett abbol hogy hamvas szep ude no legyen nem a lanyakent kezel hanem eg konkurens noket akivel szemben tudja hogy n nyerhet
2023. jan. 14. 11:10
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

Tiltsd le viberen vagy küldjél neki vissza fogyókúra cikkeket, ha kínál akkor meg szólj be valami olyat ami után nem lesz kedve kínálgatni.

22 évesen ne legyél már ennyire életképtelen. Az írásod alapján 14-nek tippeltelek volna

2023. jan. 14. 11:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyaddal is igy beszelsz, mint itt a gyakorin, akkor talan igy akar visszavagni neked es direkt szopat. Meg is erdemled, bar 22 evesen ezen sirni, hogy anyad mit kuldozget VIBEREN, az szanalmas,bocsi 😂

Hanyinger a stilusod is.

2023. jan. 14. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Leher hogy csak nem akarja hogy osszees valahol, az idosebb korosztaly foleg magyarorszagon szerintem ugy latja minel inkabb eltelit egy etel annal tobb energiad lesz
2023. jan. 14. 11:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicc, hogy itt úgy irogatsz, mintha a seggedből rángatnának ki, de arra nem vagy képes, hogy az anyáddal beszéljél. Itt legfelejebb te vagy az "értelmiség".
2023. jan. 14. 11:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mekkora paraszt vagy, kérdező. Ha ennyire okos vagy, oldd meg egyedül a gondodat!
2023. jan. 14. 13:25
 20/21 anonim válasza:
91%
Miért nem tőle kérdezed te dagadt brom?
2023. jan. 14. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!