Miért csinálja ezt anyum? 😡
57 kg voltam de mivel alacsony vagyok szeretnék lefogyni 52 re és utána edzeni.
22 éves vagyok, párommal 5 éve vagyunk együtt, tervezünk is összeköltözni!
Na de! Ugye fogyózok és anyum ezt egyszerűen nem képes felfogni, és amióta tudja hogy fogyózok állandóan küldi nekem a kajákat, holott előtte sosem tette (mármint recepteket küldözget viberen, csupa zsiros kajákról)
Nem értem miért csinálja pedig egyszer ő is nagyon lefogyott tudnia kellene mi hízlal.
Ma reggel a bundáskenyeret kínálgatta tegnap a csokit. És elmondtam már neki hogy nem eszek most ilyet.
Hozzáteszem hogy egészségesen fogyok, nem drasztikus diétán vagyok!
Magamnak is vásárolok be, így nem is az ő kosztját eszem már.
Kezdem azt hinni direkt csinálja. Amúgy neki sem ártana fogyni kb 15 likót..:0
Kérdező ezek a válaszok alapján veled van a gond nem anyáddal. Konkrétan nem tudsz kommunikálni normálisan másokkal.
Ahelyett hogy leülteted anyádat és megbeszéled vele nyugodtan, itt balhézol a dolgon, otthon meg gondolom vágod a pofákat
Tiltsd le viberen vagy küldjél neki vissza fogyókúra cikkeket, ha kínál akkor meg szólj be valami olyat ami után nem lesz kedve kínálgatni.
22 évesen ne legyél már ennyire életképtelen. Az írásod alapján 14-nek tippeltelek volna
Ha anyaddal is igy beszelsz, mint itt a gyakorin, akkor talan igy akar visszavagni neked es direkt szopat. Meg is erdemled, bar 22 evesen ezen sirni, hogy anyad mit kuldozget VIBEREN, az szanalmas,bocsi 😂
Hanyinger a stilusod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!