Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is nehéz távol élni a...

Másnak is nehéz távol élni a szülöktöl?

Figyelt kérdés
nekem nagyon hiányzik a közelségük. Nevelöapámat naponta többször is felhívom de félek, hogy nehogy túl sok legyen ez neki. Hiányoznak a beszélgetések, a tanácsok. Barátommal is beszélgetünk de az teljesen más, nem olyan bizalmas, nem annyira mindent érintö, mint otthon.

tegnap 14:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Apám nem él, anyámmal meg nem tartom a kapcsolatot.
tegnap 14:33
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
De akkor miért élsz tőlük távol ?!
tegnap 14:41
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Csak annak nehéz, aki szereti a szüleit és jó velük a kapcsolata.

De mondjuk akkor nem is nagyon költözik el.

tegnap 14:42
 4/22 A kérdező kommentje:

3-as

nem költöztem el, kollégiumban vagyok hétköznap

tegnap 14:48
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is hiányoznak, én is egyetemen vagyok. De a párom pl el tudja felejtetni ezt a hiányt.
tegnap 15:06
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

Hány éves vagy?

Ne hívd fel a nevelőapádat naponta többször! Gondolom, dolgozik. Mi olyan sürgős közlendő néhány óránként?

tegnap 15:52
 7/22 A kérdező kommentje:
16 vagyok. nincs sürgös közlendö de te ezt biztosan nem érted.
tegnap 16:02
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Mióta élsz kollégiumban és miért? Az ország minden településéről elérhető reális távolságban középiskola.
tegnap 16:06
 9/22 anonim ***** válasza:
26%

#8 ez neked nem mindegy? Én is abban voltam, mert nem volt megoltható a közlekedés a suliba.

Jó, hogy koliban van, legalább kicsit önállósulni fog és leválni a szülőktől. Elején nehéz, de idővel jobb lesz.

tegnap 17:42
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekem rohadtul mindegy, 9-es! A kérdezőnek nem mindegy, neki válaszoltam. Magához nem szóltam! És még a véleményével se értek egyet, a kérdező ugyanis szenved, és ez elkerülhető lenne, ha otthon lakna. Nincs olyan ok, ami előírná a távoli iskolát. Nincs olyan, hogy nem megoldható. Mindenhol van reggeli és délutáni tömegközlekedés a városba és vissza. Hogy maga nem szenvedett, ahhoz a kérdezőnek nincs köze.
tegnap 17:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!