Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is nehéz távol élni a...

Másnak is nehéz távol élni a szülöktöl?

Figyelt kérdés
nekem nagyon hiányzik a közelségük. Nevelöapámat naponta többször is felhívom de félek, hogy nehogy túl sok legyen ez neki. Hiányoznak a beszélgetések, a tanácsok. Barátommal is beszélgetünk de az teljesen más, nem olyan bizalmas, nem annyira mindent érintö, mint otthon.

tegnap 14:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Miért nem anyukádat hívod, miért a necelőapád? Most akkor a szüleid hiányoznak, vagy a nevelőapád?
tegnap 21:09
 22/23 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, nézd a jó oldalát, hamarabb megtanulsz önálló lenni. Hidd el, a legtöbb embernek red flag, ha nem vál le a szüleiről felnőtt korában... Nos, ha emellett kitartasz, legalább te le fogsz.
tegnap 22:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Nehéz elviselni, mert amikor nagy ritkán meglátogatott anyám, akkor rám kiabálta hogy vérlázító mennyi pénzbe került neki (ha volt kalaúz a vonaton és nem bliccelhetett, kb 200 ft volt a jegy kedvezményesen).

Másik ami nehéz; minden nap kitalált valamit amit vinni kellett volna neki. Naponta kocsikázzunk be miatta a városba 1 dologért, és vigyük el neki. Másnap ugyanez. Ez persze nekünk ingyen van, és időbe se kerül (szarkazmus).

Egy hónapig ment ez utána búcsút mondtam neki, nagyon jó az élet nélküle. Mintha valami átoktól szabadultam volna meg.

ma 08:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!