Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljem meg a szüleimme...

Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon erőltetik..

De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.

Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni

2020. okt. 28. 10:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/146 A kérdező kommentje:
Végül elvégeztem, 1 éve munkanélküli vagyok, sehova sem kellek.
okt. 12. 20:07
 142/146 anonim ***** válasza:
Vidéki vagy?
okt. 12. 20:31
 143/146 anonim ***** válasza:
Mert omnipresent bully kábé a szülők veled. Ez a valódi bajod.
okt. 12. 20:42
 144/146 anonim ***** válasza:

Ha beszélsz angolul és németül, akkor keres call centert és salest. Van ahol csak kb cégvezetők kell telefonálni, de pörgős munka. Helpdesk is opció. Nem kell személyesen találkozni. Kórházakba is tudsz jelentkezni adminisztrátornak vagy orvosnak íróknak (latin előny). Be kell adni az önéletrajzot a HR irodára, hátha.

Ezt valójában meg kell tervezni minden diplománál, mert a szülők kapcsolati hálója lesz elérhető neked(alkalmazott szakmunkás NINCS), de helyette a diplomát kipréselték.

okt. 12. 20:56
 145/146 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem minded helyre, ahova érettségin kívül más nem kell, eddig van 250 leadott pályázatom.
okt. 17. 19:07
 146/146 anonim ***** válasza:

COVID óta stagnál a gazdaság, emiatt nincs senkinek pénzbeli kapacitása bővíteni, betanítani. Előte is baj volt, ha csak szakma van meg esetleg érettségi. Iparikamarák ott hazudnak, ahol nem szégyen.

Fejvadász és munkaközvetítő is játható opció.

okt. 18. 14:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!