Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?
A szüleim nagyon erőltetik..
De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.
Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni
Nem mindegy, hogy mi van az igények mögött!
Ha jó szakma, saját maga által megkeresett pénzek - bárkinek lehetnek igényei.
De ha valaki csak siránkozik, és másokra mutogat - az elégedjen meg anyuci kisszobájával!
Jól mondod! Végre valaki aki nekem ad igazat
Kőműveskent lehetnek nagy igényeim, közalkalmazottként nem
Hát akkor hajrá! De ezt már írtam neked két napja meg több napja is!
Aztán majd ne írj ki siránkozó kérdéseket, hogy a kőművesnek hidegben-esőben is dolgozni kell, meg ki kell nyalni a megrendelők s...gét, stb. stb.
:))))))))
Látszik hogy ti olyan tipusok vagytok akik beletörődnek a szarba...
Mi az, hogy luxus egy kondibérlet? Nekem lesznek gyerekeim és az összesnek venni fogok bérletet, mert egy kőművesnek az aprópénz
Nem törődök bele a szarba.
az egyetlen kiút ebből a helyzetből a szakmatamulás
végre lesz egy normális munkám aminek hatására talán pszichésen is helyre jövök. Önálló életet kezdhetek és tisztességes munkám lesz, nem pedig az adófizetők pénzéből lógatom a lábam. Nem leszek tovább életképtelen.
28 éves koromra már normális életem is lehet, talán barátnőm is lesz
Pár hónap múlva azon fogsz sírni itt,hogy hogyan menj vissza egyetemre. Ebben biztos vagyok.
Én vagyok az a közgazdász csaj aki irt korábban. Hidd el,hogy ezzel a személyiségeddel sokkal jobban tudnál munkát találni diplomával irodában.
szakmunkásként nagyszájúnak, intézkedősebbnek kellene lenned,hogy érvényesülj.
Egyáltalán nem bántásból írom! Csak ahogyan én látom a helyzetet.
“Több érv szól a diploma mellett mint ellene ne hagyd ott“
Mi az a több érv? Az, hogy garantált berminumumot fogok keresni?
Hogy egész életemben a szümeimnél kell laknom?
Hogy egy szaros kondibérlet is luxusnak fog számítani?
Hogy mindenből a legolcsóbbat kell vennem?
Hogy a gyerekeim nélkülözni fognak (már ha lesznek)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!